Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info střední Norsko 2011

V poslední době,až na pár výjimek,mi zde chybí info ze středního Norska. A přitom nás tam jezdí dost rybářů,ale v aktuálních informacích z Norska 2011 převažují zprávy z "dalekého" severu, který je pro nás mnohé rybáře ať už z různých důvodů nedosažitelný. Proto zakládám toto téma a doufám,že se zde pro nás "střeďáky" objeví zprávy z této oblasti. Nejde jen o fotky trofejních úlovků,ale o to,zdali vůbec a na co ryby berou, v jaké oblasti atd. Za sebe slibuji,že až se vrátím (konec června),tak podám info pro další rybáře,kteří do oblasti středního Norska pojedou.Mohu se zklamat,vyhořet,ale i to jsou informace.

Plukas

Odpovědět

Libor Dvořák posílá pár fotek...

Treska tmavá

Pavel Vojtěch

8.6. 2010 Hitra Dolmoy

110 cm, 13,5 kg

Uloveno na stříbrný pilkr 80g. Doba zdolání 10 minut na vláčecí prut v hloubce 20 m.

Treska obecná

Michal Mejzlík

10.6.2010 Hitra Dolmoy

125 cm, 18 kg

Uloveno na tresku tmavou, která skočila na papričku v hloubce 50m. Doba zdolání 20 minut na vláčecí prut.

No pěkní hejčkové,:-D na Bakkanu vloni jsme chytli se synem dva kousky ale malé (35cm).8-)

[citace]respi napsal: No to je sranda,úhoř se v Norsku n e s m í ponechat?! Když ho chytíš,bude to mít sežraný hluboko(hltá)při vyndávání háků nebo trojhákůmu porušíš zažívací trakt tak padne! škoda ho nebude....[/citace]

Mno přijde mi pochopitelně logický že když to má zažraný až v pr... tak ho raději klepnu sám než ho nechat chcípat se dvěma 10/0 pozinkovanejma hákama nebo ještě hůř s půl kilem nerezu v břiše... ALe asi bych raději odpojil návazec kdyby mne někdo na břehu z místních nebo nějaký norský policajt chytil, tak abych mohl ukázat proč jsem si ho nechal... I u "podměrečných" ryb, pokud jsou viditelně neschopny života tak si je můžete ponecht tak bych to viděl asi podobně.. alespoň dle mého názoru... :-)) Ale holt na úhoře budeme jezdit raději na Sázavu a do Norska na Doršky a Halíky :-))

Halibutům zdar:-))

Mára

Titran-Froya:...dneska zabodovala na přívlač i naše paní kuchařka Jana, doršák 9,5kg/92cm, polak 84cm....:)

krásně se to tu chlapiska rozjelo...a pak,že do středu Norska nikdo nejezdí...8-),škoda,já už se příští rok tam nepodívám...;-)

Smola-lovec Richter Zbyněk

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!