Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info střední Norsko 2011

V poslední době,až na pár výjimek,mi zde chybí info ze středního Norska. A přitom nás tam jezdí dost rybářů,ale v aktuálních informacích z Norska 2011 převažují zprávy z "dalekého" severu, který je pro nás mnohé rybáře ať už z různých důvodů nedosažitelný. Proto zakládám toto téma a doufám,že se zde pro nás "střeďáky" objeví zprávy z této oblasti. Nejde jen o fotky trofejních úlovků,ale o to,zdali vůbec a na co ryby berou, v jaké oblasti atd. Za sebe slibuji,že až se vrátím (konec června),tak podám info pro další rybáře,kteří do oblasti středního Norska pojedou.Mohu se zklamat,vyhořet,ale i to jsou informace.

Plukas

Odpovědět

Norwaylover posílá štikozubce...

Krásní hejkali. Letos se mi taky podařili dva náhodně vytáhnout z cca 120m, dokonce najednou, když jsem stahoval nástrahu po útoku mníka. Dá se na ně nějak cíleně zaměřit nebo to je spíš náhodná ryba při chytání na maso ve větších hloubkách?

Ještě bych se vrátil k těm úhořům. Není zakázáno lovit úhoře?

Zdeneko, díky, že se k týhle otázce vracíš, asi o tisíc příspěvků zpět mi na ni nikdo neodpověděl!

for Karavela... Někdo sem dával odkaz na pravidla rybolovu v Norsku a tam je to jasně napsáno že v Norsku je mořský úhoř chráněný...

Halibutům zdar.

M.

Další foto od Norwaylover...

Tulak-Mara - ten odkaz jsem sem dávala já.

V tom letáčku Ministerstva rybolovu či co to je za úřad se jasně uvádí máčka skvrnitá (letos nám na háčku uvízly dvě - obě odplavaly zpátky)a úhoř.

Neznalost zákona jak známo neomlouvá.

Zdá se mi zbytečný porušovat pravidla v zemi, kde jsem na návštěvě.

No to je sranda,úhoř se v Norsku 8-O n e s m í ponechat?! Když ho chytíš,bude to mít sežraný hluboko(hltá)při vyndávání háků nebo trojháků:-?mu porušíš zažívací trakt tak padne! škoda ho nebude8-O....

Respi, proto se snažim o tomto diskutovat - ne že by se úhoři chytali jako na běžícím pásu, že. Ovšem když k tomu tedy dojde, tak co dělat?

ještě pár fotek štikozubců...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!