Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2017

Ahoj všem, už je na čase založit nové vlákno Soroya 2017! Prosím každého kdo v roce 2017 pojede na Soroyu a chce aby o něm věděli ostatní, napište mi do SZ termín zájezdu a počet lidí. Vše budu postupně doplňovat zde do diskuze a vy tak budete vědět s kým se tu potkáte a na koho se obrátit, pro radu či pomoc. Díky moc s Pozdravem Láďa alias Preparator

laco - 7. - 18.5.2017 - Nielsen.

kodl1 - 20.6.2017 – 30.6. 20017 , 6 lidí,  Rikarda House

Radislav Kryl - 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy

J.P.Papin - 20. - 30.7.2017 Soroya - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

Odpovědět

Dnes bylo hodně větrno. Tak jsme zajeli na výlet. Pokecali jsme jak to jde. Sezóna jede naplno. Letos ryby přijely dřív. Většina kutrařu bude mít za 14 dní kvótu nachytáno.

Tak nám tam Michale nějaké trofejky na 20.3. - 30.3.  nechej. :-) Užij si to!

Zdraví Tě banda z Borovan a David z Hostěnic.

Odjezd Soroya 2017:  za 16!!

Ahoj Michal.Ak sa dostaneš na vodu v tom novom Kvaerne,nafoť prosí detaily sonar+GPS- rôzne varianty.

Samozrejme aj loď .Inak petrov zdar.

Dnes byl opět ufoukaný den, kdy svěží 7ms nám nedovolila vyjet dál na moře. Věnovali jsme se úklidu a přípravě lodí. Přeci nám to nedalo a zajeli jsme kousek za vlnolam pro oběd a chytili si pěknou devadesátku na chuť. Večer se to uklinilo kolem páté hodiny, ale vyjet na jednu hodinu na šel nemá smysl. Tak jsme si připravili loď a zítra hned po rozednění startujeme. K obědu jsme si dali smaženou tresku s bramborem a mrkvovým salátem s rozinkami.

Dobré ráno ze Soroya, právě vstávám. Dnes při pohledu z okna mám velkou radost, protože se nehne ani větvička, takže posnídáme a valíme na ně. Mám připravený dvě Daiwa sestry 750 a 500. Moc se těším, jak obstojí ve dnešním zátěžovém testu. Vy v čechách pěkně pracujte a já se jdu za vás obětovat do vln Barentsova moře! Večer se opět přihlásím.

Já tě drobet neznat, tak si myslím, že jsi urýpaný s tou prací. Já sedím v práci a slintám nad fotkami, a tiše závidím, takovou oběť jako ty bych klidně taky položil na oltář. Pěkný rybičky nachytej.

Aaaaa, provokatér je ve filetárně, že nemá čas poslat report :-)

Michale, tak co, jak to dnes dopadlo?

Tak Michale, my máme odpracováno, ale co ty? Jak ses činil?

To obetovanie   Barentsovmu moru si vyžiadalo viac času ako si myslíme.....

Keby ste boli s Michalom na Facebooku tak viete, že zažil Nórsky orgazmus, vyťahali asi tonu rýb, naj mala 28kg a jak praví rybári teraz to s Ahmedom určite zapí..... oslavujú.  Tak mu treba

Já nezaspím, tady jsou fotky, které nikdy na FB nedám. Nebaví mě pořád vysvětlovat, proč neděláme chyť a pusť. Prostě jsme dnes zmasakrovali tunu ryb. A co je špatně. NIC. Prodalo se to do výkupu a všichni jsou spokojení!

Co je důležité vědět je, že od 1. března je 12H světla. Rozednívá se v 6h a stmívá kolem půl sedmé.

No a teď si dáme ,ty jatka. Ryby jsou úplně všude... Trochu slavíme s arctickým pivem.

Michale, co je to za prut na té 500?

Krása, to je "jalovice"

Posílám ještě pár fotek ze včerjška, protože na dnes hlásí svěží 13ms. Ryby jsou úplně všude a není potřeba je vůbec hledat. Jsou zde obrovská hejna sleďů, na kterých se pasou tyto obrovské tresky. Včera jsme najeli na místo a 2h jsme na něm zůstali bušili jednu tresku za druhou. Chytá se na hloubkách 50-95m. Velké kusy jsou ve sloupci kolem 55m.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!