Hasvik, NO
temperature icon 6°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Soroya 2017

Ahoj všem, už je na čase založit nové vlákno Soroya 2017! Prosím každého kdo v roce 2017 pojede na Soroyu a chce aby o něm věděli ostatní, napište mi do SZ termín zájezdu a počet lidí. Vše budu postupně doplňovat zde do diskuze a vy tak budete vědět s kým se tu potkáte a na koho se obrátit, pro radu či pomoc. Díky moc s Pozdravem Láďa alias Preparator

laco - 7. - 18.5.2017 - Nielsen.

kodl1 - 20.6.2017 – 30.6. 20017 , 6 lidí,  Rikarda House

Radislav Kryl - 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy

J.P.Papin - 20. - 30.7.2017 Soroya - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

Odpovědět

Nádhera, užij si to a koukej fotit.

to sim : ať se ti tam daří a posílej reporty už se těšíme

D

Ahoj rybari! Mam prosbu. Letime v červnu 20.6. na Soroy/Havoy a moc by nam pomohlo, kdyby nam nekdo z Vas "za drobnej úpltek :)" dopravil na Hasvik 4-5 ks malý zeleny baterky na multiky, pac v letadle by s tim byl nejspis problem :(

Předem díky moc, pokud se někdo najde a bude ochotnej... T.

Sime, šťastnou cestu a piš! Ne, že si tam budeš užívat a na nás se vyškašleš. Chci si to taky prožít, tady u počítače. :)

Letí s tebou i Karolína?

Ahoj rybari! Mam prosbu. Letime v červnu 20.6. na Soroy/Havoy a moc by nam pomohlo, kdyby nam nekdo z Vas „za drobnej úpltek :)“ dopravil na Hasvik 4-5 ks malý zeleny baterky na multiky, pac v letadle by s tim byl nejspis problem :( Předem díky moc, pokud se někdo najde a bude ochotnej… T.

Tak už to mám vyřešený, díky Draku :)

Díky za podporu. Za dvě hodinky vyrazím. Karolína neletí, protože pro holky je tam teď moc zima. Nebojte se report podám každý den.

Ješte nikdy jsem nebyl tak rychle sbalený. Když člověk letí, nemůže brát zbytečnosti.

Užij si to Michale, zrovna dneska jsem se za tebou chtěl stavit, ale jak tak koukám asi na to nebudeš mít čas. Stále pro tebe v autě vozím tričko, že ti ho jednou dám jak jsem slíbil. Jinak si přeji hodně zdaru na lovu.

Diky Honzo. Tak se stavíš, jak se vrátím. Příští středu jsem doma a podám ti aktuální hlášení.

ok domluveno, budu se těšit. A mezitím sem zvědavý na reportíky

Tak pár fotek z nočního přejezdu Alta-Oksfjord. Cesty jsou sjízdné s nejvyšší opatrností. Všude jsou nakydány kvanta sněhu. Vnoci pěkně mrzne. Nejvic bylo -9C. Teď uz sedim na trajektua těším se na oběd s Ahmad Saab a Monou. Hned po jídle začínám chystat pruty. Už zase slyším to volání divočiny.

Tady jsou fotky

Dnes bylo hodně větrno. Tak jsme zajeli na výlet. Pokecali jsme jak to jde. Sezóna jede naplno. Letos ryby přijely dřív. Většina kutrařu bude mít za 14 dní kvótu nachytáno.

Už se nemůžeme dočkat až celý Fischstar club vyrazí na svou největší výpravu na ryby a to " Soroya  2018 " vše již zajištěno....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.