Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Soroya 2017
- Toto téma obsahuje celkem 618 odpovědí. Do diskuze (113 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#284929 23.7.2017 v 16:52
V těch 250ti metrech echolot asi už nic neukáže,je to tak???
Na echolot se vyprdni. Udělejte si návazec na Okouníky, tři menší háčky dejte tak metr nad sebe, dolů závaží a spusťte to na dno. Hned jak to ťukne o dno, okamžitě zvednout zhruba o 5 až 10 metrů. Jinak na to naskáčou Brosmy. Pak jenom čekat. Žádnej adrenalínovej rybolov to není, ale když se povede velkej jako nám, tak je to zážitek. Hodně štěstí.
#284930 23.7.2017 v 17:15Dík,takhle jdeme na halíky,předloni jsme je chytli taky jen na kelery. Lapli jste aj okouny? Nevím kam na ně??
Na rybářské mapě je to značeno jako zhruba ovál s jednotnou hloubkou
254m. A jak píše Došky tuknout o dno a zvednout cca 5 až 10m. Karel
#284931 23.7.2017 v 17:45Díky za radu kluci,je tu neskutečné počasí,0-2 m ,,vítr” ,18 stupňů,sluníčko.Dopečeme divočáka s africkým morem a večer jedem na ně.Kolik je to asi km z Hasviku?
#284932 23.7.2017 v 18:12Zhruba 10 km. Možná o fous víc. Vyjedete z přístaviště, dáte se doleva a jedete až dojedete ke 4. fjordu. Zhruba tady 70°28’58.2″N 22°35’21.4″E
#284974 24.7.2017 v 8:01#285064 26.7.2017 v 14:06#285065 26.7.2017 v 14:1117.8. máme nástup na Vaggan, už aby to bylo!
#285068 26.7.2017 v 15:19Od 7.8. jsme na Apartmanu. Už se pomalu balíme.
#285103 27.7.2017 v 7:40#285107 27.7.2017 v 8:53#285209 30.7.2017 v 2:04Zdravím všechny teď už opět ze Sorroye.Moc fotek s rybama vám asi neukážu,ale mám taky pár zajímavých.Po čtyřech dnech na baráku a zkoušení vyléčit angínu jsem to už v pátek ráno nevydržel(protože jsem od úterý nemohl jíst,ani pít,ani nic) jsem zavolal Jardovi,jestli by bylo možné zavézt k doktorovi. Za chvíli pro mě dojeli s Ahmedem a jeli jsme do místní ordinace,za to jim obrovský dík,vše tam domluvili a mě následně vysvětlili,taky se mě snažili různě uklidnit a rozveselit,což se jim vzhledem k mému stavu pochopitelně moc nedařilo,Ahmed nám dokonce nabídl na dalších pět dní barák gratis,aby na mě mohli kluci počkat,kdybych se zdržel,za což mu obrovský dík a klobouk dolů před takovou nabídkou. Tam si mě po vyšetření už nechali a sháněli do který nemocnice mě vezmou.Nakonec vyhrálo Tromso. No popravdě ledadlo pro sebe jsem ještě v životě neměl,dobrý,akorát moje pojišťovna z toho nebude asi úplně odvázaná,no co,nelítám k doktorovi letadlem každý den. Z letiště odvoz zadara už připravenou sanitkou(si mě opatrovali,jak kdybych jim jel darovat veškerý orgány), ubytování fofr,do hodky mi doktor řízl někde u mandlí,prej absces a bylo nádherně,jak když vám rozvrtají bolavý zub.Veškerý jednání s doktorama a sestřičkama(nebyla tam ani jediná škaredá a ani jediná nad pětadvacet,no krása) úplně v pohodě a to si anglicky tak obstojně objednám pivo. Naprosto neskutečný přístup a moc jim děkuji.V poledne mě pustili se zabukovanou letenkou a antibiotikama,zpátky. Letěli jsme přímo do Hasviku, protože to byl charterový let pro bigbíťáky do Sorvaeru,kde je momentálně místní Masters.
Omlouvám se,že to není tak úplně o rybách,ale někdy je dobré vědět i co jinýho se může stát a jak se to tady řeší.Taky bych tímto chtěl poděkovat Ahmedovi,Jardovi(nechci jim v žádném případě dělat reklamu nebo jim lézt do pr…),veškerému zdr,personálu s jejich naprosto okouzlujícím přístupem.Tak kluci pozor na rybách a šťastný lov.
#285215 30.7.2017 v 2:11#285216 30.7.2017 v 6:05Hezky napsané a je fajn,že Tě humor neopustil ani v tak nepříjemné situaci.
My jsem se se stejnou ochotou a profesionálním přístupem také setkali.Jednou v Norsku,podruhé ve Finsku cestou na Loppu.Vše v klidu s úsměvem a ochotně.
Přeji Ti hezký zbytek dovolené, ještě nejakou pořádnou rybu a všem ostatním, kterým se něco podobného přihodí, podobný profesionální přístup a víru v dobrý konec, včetně podpory dobrých kamarádů, které se dostalo i Tobě.
#285218 30.7.2017 v 8:21Hezky napsané a je fajn,že Tě humor neopustil ani v tak nepříjemné situaci. My jsem se se stejnou ochotou a profesionálním přístupem také setkali.Jednou v Norsku,podruhé ve Finsku cestou na Loppu.Vše v klidu s úsměvem a ochotně. Přeji Ti hezký zbytek dovolené, ještě nejakou pořádnou rybu a všem ostatním, kterým se něco podobného přihodí, podobný profesionální přístup a víru v dobrý konec, včetně podpory dobrých kamarádů, které se dostalo i Tobě.
Díky ,ale rybu už asi nestihnu,dnes balíme a chtěli by jsme odjet trajektem,pokud se na něj dostaneme.Mohl jsem letět domů z Tromsa ,ale já už se těšil i na cestu s klukama autem. Už cesta je cíl.A ten humor mě chvílema celkem už i opouštěl,ale nakonec se vždycky vrátil i díky skvělé partě kterou tady máme.
#285250 31.7.2017 v 15:33Ahoj, v pátek vyrážíme na Soroyu do Sorvaeru. Jede nás 5(2 z Prahy a 3 z Brna). Zvažujeme cestu přes pobaltské republiky a Finsko, protože se nám už po čtvrté nechce jet tu nudnou cestu. Prosím o nejaktuálnější info z cesty. Jestli je třeba zajistit trajekt dopředu, jestli tam nejsou nějaké problémy na cestách atd. Taky se můžete pochlubit posledními úlovky. Díky Pank
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Soroya 2017