Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2017

Ahoj všem, už je na čase založit nové vlákno Soroya 2017! Prosím každého kdo v roce 2017 pojede na Soroyu a chce aby o něm věděli ostatní, napište mi do SZ termín zájezdu a počet lidí. Vše budu postupně doplňovat zde do diskuze a vy tak budete vědět s kým se tu potkáte a na koho se obrátit, pro radu či pomoc. Díky moc s Pozdravem Láďa alias Preparator

laco - 7. - 18.5.2017 - Nielsen.

kodl1 - 20.6.2017 – 30.6. 20017 , 6 lidí,  Rikarda House

Radislav Kryl - 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy

J.P.Papin - 20. - 30.7.2017 Soroya - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

Odpovědět

Došky, Jiřane, ti okouníci, to je bomba, 75cm jsem ještě neviděl. Doufám, že jste to nezabili a cestou domů to hodíte na Smole do vody :-)

Sime děkujeme za krásny pobyt🎣🎣🇨🇿🇨🇿🇳🇴🇳🇴

Honzáku, já ti děkuji, že jsi tam důstojně zachytal! Těším se na kafe s tebou v Praze!

Kluci gratuluji k úlovkům. Moc jste mě pobavili, prožil jsem si to s vámi. Sledoval jsem vás z Chorvatska, kde je fakt na chcípnutí. Zlatej Sever!

O víkendu byl úspěsný i Mark. Na jeho lodi se ulovilo 9 halibutů chyť a pusť. Největší měl 170cm, který byl vypuštěn hned ve vodě, aby se nepoškodil zbytečnou manipulací v lodi.

Ty vado, takoví okouníci a pražáci, to nějak nejde do hromady. Kde se to naučili? No než mě začnete bombardovat-si dělám srandu. Gratulace a závist.

Ty vado, takoví okouníci a pražáci, to nějak nejde do hromady. Kde se to naučili? No než mě začnete bombardovat-si dělám srandu. Gratulace a závist.

Harry nezlob.

Harty kluci pražský si ty okouníky asi pučili

Nezlobte Vláďu, on tam jel a jeho VELKÉ přáni bylo chytit si velkého okouníka a Poseidon jej vyslyšel a on si svůj sen splnil a já mu to moc přeju.

Za můj tým bych především poděkoval Pepovi Solnymu za skvělou organizaci a značnou dávku trpělivosti a ochoty a neskutečný entuziasmus  při realizaci tak velké skupiny jako byla na Expedice Soroya 2017.

Za nás zcela skvělá akce , skvělý tým lidí,  úžasné ryby a  je vidět, že se Ahmed snaží pro rybolov vymyslet vše možné.

Snad jedinou kaňkou je fakt, že už i na Soroya se  za pěknými rybami se jezdí 25km+

Díky Míšo,pro mne bylo ctí si zachytat a nabrat dalšì poznatky a zkušenosti od tak skvělých rybářů. Parta byla suprová a téměř každý si chytil tu svou trofejku. Jsem rád,že vše  bylo na pohodu,včetně tý dlouhý cesty....Myslím,že tak za dva...tři roky bychom si to mohli zopakovat.

...a za to opoždění na skupinové foto máš u mě vroubek😉

To Pepíno: Já vím , naší organizaci se to stává maximálně 1x za 10 let.

Na Soroya dorazila další česká parta, doufám, že se jim bude dařit a pošlou nám nějakou fotku.

Jinak Markovi se v Donesfjordu velmi daří za poslední 3dny má uloveno 8halibutů, největší 34kg.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!