Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2017

Ahoj všem, už je na čase založit nové vlákno Soroya 2017! Prosím každého kdo v roce 2017 pojede na Soroyu a chce aby o něm věděli ostatní, napište mi do SZ termín zájezdu a počet lidí. Vše budu postupně doplňovat zde do diskuze a vy tak budete vědět s kým se tu potkáte a na koho se obrátit, pro radu či pomoc. Díky moc s Pozdravem Láďa alias Preparator

laco - 7. - 18.5.2017 - Nielsen.

kodl1 - 20.6.2017 – 30.6. 20017 , 6 lidí,  Rikarda House

Radislav Kryl - 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy

J.P.Papin - 20. - 30.7.2017 Soroya - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

Odpovědět

Sezóna lovu halibutů byla včera zahájena krásným 50kg kouskem. Velká gratulace partě Milana B. z Vaaganu.

Nevíš kolik měřil?

Dnes, vlastne už včera bola naj Daliborova - 24 kg.

Kamarádům se podařilo ulovit 2 halibuty 38kg a 40kg. Tresky jen do 25kg, už jsou vytřené, bez jiker a loví sledě.

gratulace dobrá práce

Na Soroya stále velmi chladno, ale úlovky stabilní. dnes bodoval Hasfjord + Vaagan.

LacoH, akoVam to ide? Chvalte sa.

Zdravim panov z Bratislavy a Piestan. Ako Vam to ide? Pekny halibut  aj kocka. Otazka, kde bol Laco s Jankom na pstruhy?

Čau Ľubo. Laco si niekam odskočil , tak ti odpoviem ja. Pstruhy nachytal v richtárovej studni :-)

Zdravim panov z Bratislavy a Piestan. Ako Vam to ide? Pekny halibut aj kocka. Otazka, kde bol Laco s Jankom na pstruhy?

Ako lovec hlavátok by si mal poznať, že pstruh má menšiu hlavu.

Víkendový rybolov se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí Hasfjord + Hasvik + Vaagan

Soroya jakoby rozvetla a nabízí všechny své plody.

Olda má dalšího halibuta, pěkně se to rozjíždí!

To Laco. Na Soroya asi nejde wifi. .? Jaké jsou úlovky.....

Také to sleduji a chyba asi nebude ve wifi. Včera jsem telefonicky ověřoval před odjezdem co nás čeká a opravdu váhám jestli pojedu. Na takto brzký termín je to prý slabé a počasí nepředvídatelné. Loňský debakl na Loppě mě stačil a obávám se jestli to nebude stejné. Zatím kdo tam byl a s kým jsem mluvil,  zrovna nadšen nebyl. Rád by jsem znal názor i jiných z této lokality jestli je opravdu méně ryb než jiné roky.

Tuším to pokračuje, že v richtárova studni bystrá voda šumi, či pekná ryba čumi?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!