Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Soroya 2017

Ahoj všem, už je na čase založit nové vlákno Soroya 2017! Prosím každého kdo v roce 2017 pojede na Soroyu a chce aby o něm věděli ostatní, napište mi do SZ termín zájezdu a počet lidí. Vše budu postupně doplňovat zde do diskuze a vy tak budete vědět s kým se tu potkáte a na koho se obrátit, pro radu či pomoc. Díky moc s Pozdravem Láďa alias Preparator

laco - 7. - 18.5.2017 - Nielsen.

kodl1 - 20.6.2017 – 30.6. 20017 , 6 lidí,  Rikarda House

Radislav Kryl - 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy

J.P.Papin - 20. - 30.7.2017 Soroya - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

Odpovědět

Už nevím, co k tomu napsat - ryby všude.

Kiež by tam vydržali ešte 2-3-týždne ...

No to jsou nádherný jalovice..neskutečný ryby..

To Dub,Jen abys je dostal do lodi. Z.

Ahoj Zdenku. S Lacom to dáme - šak nás poznáš...:-) :-):-)

A máme tady dalšího halibuta, zítra přineseme info na co. Vilda zahájil sezónu lovu krabů, dařilo se moc.

Včera ráno o 6,00 sme vyrazili z Vranova.

Cesta v pohode, Poľsko trocha pomalšie ale Pobaltie v pohode. Momentálne sme na trajekte do Helsink. Príchod na Soroya keď všetko dobre pôjde zajtra doobeda.

Veľa rýb a dobré pošasie.Dajte sem aj nejaké foto z cesty.

Nabízím 3 volná místa na Soroya 20.6.-3.7.2017. Doprava zajištěna mojí dodávkou. Ubytování bude na domě Swingen http://rybolovnorsko.cz/swingen/ Jedu já, Karolína a kameraman. Předpokládaná cena cca 33.000,-Kč. Vyrazíme z Blanska 20.6. směr Praha – Ústí, takže po cestě je možné někoho dobrat. Případní zájemci volejte 776 845 524

Tak už sme na trajekte do Hasviku.

Cesta Fínskom bez problémov, colnica bez zastavenia teplota vo vnútrozemí -16.

To Domasa

Dajaky sce pokurčeny. Trošku úsmevu. Držím palce. My štartujeme zajtra večer =====Bakkan

Soroya Po včerajšom a nočnom snežení.

Pokus o výjazd skončil návratom do prístavu. Sneženie a vietor neumožňoval štandardný rybolov. Skôr je to pre kaskadérovi. Takze dnes zase papučová a slivovicova kultúra.

Jo to je Soroy!  Povede se jen ne mnoho dní v roce a i ty jsou na hraně. Pak to však stojí za to!! Nutno s tím počítat. Jeden rok mrak zážitků a další rok nic.

Nabízím 3 volná místa na Soroya 20.6.-3.7.2017. Doprava zajištěna mojí dodávkou. Ubytování bude na domě Swingen http://rybolovnorsko.cz/swingen/ Jedu já, Karolína a kameraman. Předpokládaná cena cca 33.000,-Kč. Vyrazíme z Blanska 20.6. směr Praha – Ústí, takže po cestě je možné někoho dobrat. Případní zájemci volejte 776 845 524

1 místo obsazeno, zůstavají 2 volná místa.

Jo to je Soroy! Povede se jen ne mnoho dní v roce a i ty jsou na hraně. Pak to však stojí za to!! Nutno s tím počítat. Jeden rok mrak zážitků a další rok nic.

To je slabá útěcha když dáme skoro 200 000,- Kč za zájezd, že možná za rok to bude lepší. Podle mě se něco děje toto je vlastně čtvrtá sezona kdy je méně ryb a počasí také nelze odhadnout. Loni to na ryby bylo opravdu špatné. Letos mě ty úlovky zatím také nepřipadají závratné. Vlastně je jich tu strašně málo od přímých lovců s nějakým komentářem. Z jiných lokalit to také oslnivé není. Osobně nevím jak dlouho ještě vydržím to neustálé očekávání a následné zklamání.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.