Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 8°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Soroya 2017

1 2 3 4 5 6 … 42 Další »
Preparator
12.12.2016 ID: 793169

Ahoj všem, už je na čase založit nové vlákno Soroya 2017! Prosím každého kdo v roce 2017 pojede na Soroyu a chce aby o něm věděli ostatní, napište mi do SZ termín zájezdu a počet lidí. Vše budu postupně doplňovat zde do diskuze a vy tak budete vědět s kým se tu potkáte a na koho se obrátit, pro radu či pomoc. Díky moc s Pozdravem Láďa alias Preparator

laco - 7. - 18.5.2017 - Nielsen.

kodl1 - 20.6.2017 – 30.6. 20017 , 6 lidí,  Rikarda House

Radislav Kryl - 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy

J.P.Papin - 20. - 30.7.2017 Soroya - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

0
Odpovědět
J.P.Papin
15.12.2016 ID: 1272755

20.-30.7.2017 Sorroy - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

0

Odpovědět

Radislav Kryl
15.12.2016 ID: 1272759

Ahoj, jedeme v termínu 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy tranďákem od Nakiho.

0

Odpovědět

Preparator
15.12.2016 ID: 1272814

Ahoj, díky za odpověď a těším se na viděnou, kdo další ? :)

0

Odpovědět

Sim
21.12.2016 ID: 1272877

Denního světla už moc není

0

Odpovědět

kodl1
28.12.2016 ID: 1273057

Zdravím.

20.6.2017 - 30.6. 20017 , 6 lidí , dům Rikarda House

0

Odpovědět

David
28.12.2016 ID: 1273061

Ahoj ,

jedeme od 02.07 do 12,07 do Sandlandu

David Klosel

0

Odpovědět

Preparator
30.12.2016 ID: 1273108

Ahoj všem, i když mě to velice mrzí tak k 31.12.2016 jsem ukončil já a moje přítelkyně práci u Big Fish Adventure. Bohužel se tak s většinou z vás nepotkám a nebudu mít ani možnost přinášet čerstvé info ze Soroya. Ať se všem kteří míříte na tento ostrov daří, dobře dojeďte a hlavně, užijte si tu vysněnou dovolenou. S pozdravem Láďa (Preparator)

IMG_8386
0

Odpovědět

honzak
30.12.2016 ID: 1273110

Ahoj všem, i když mě to velice mrzí tak k 31.12.2016 jsem ukončil já a moje přítelkyně práci u Big Fish Adventure. Bohužel se tak s většinou z vás nepotkám a nebudu mít ani možnost přinášet čerstvé info ze Soroya. Ať se všem kteří míříte na tento ostrov daří, dobře dojeďte a hlavně, užijte si tu vysněnou dovolenou. S pozdravem Láďa (Preparator)

Tak to je špatná zpráva. Já jsem se těšil konečně na pořádného rybářského průvodce a tvou přítelkyni B😜. Jestli to není tajné co se stalo, že tak najednou končíte????🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴

0

Odpovědět

Navarchus
31.12.2016 ID: 1273136

A tak to dobře vypadalo....

Velká škoda :-(

0

Odpovědět

Preparator
02.01.2017 ID: 1273194

Preparator napsal(a):

Tak to je špatná zpráva. Já jsem se těšil konečně na pořádného rybářského průvodce a tvou přítelkyni B😜. Jestli to není tajné co se stalo, že tak najednou končíte????🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Ahoj Honzo, nechci prát špinavé prádlo na veřejnosti, ale od začátku jsme měli velké problémy s majitelkou. Bohužel to nejvíce odnesla má přítelkyně, která nemá s rybama nic společného a spíš mě následovala za polární kruh. Každopádně Soroya je krásný ostrov a jeden člověk Norsko nedělá. V současné době hledáme práci jinde a pokud  se do konce ledna nic nenaskytne, vracíme se zpátky do Čech.

0

Odpovědět

honzak
02.01.2017 ID: 1273195

honzak napsal(a):
Preparator napsal(a):

Ahoj Honzo, nechci prát špinavé prádlo na veřejnosti, ale od začátku jsme měli velké problémy s majitelkou. Bohužel to nejvíce odnesla má přítelkyně, která nemá s rybama nic společného a spíš mě následovala za polární kruh. Každopádně Soroya je krásný ostrov a jeden člověk Norsko nedělá. V současné době hledáme práci jinde a pokud se do konce ledna nic nenaskytne, vracíme se zpátky do Čech.

Věřím že ty si práci najdeš. Bohužel i špatná zkušenost je taky zkušenost. Pozdravuj tvou přítelkyni

0

Odpovědět

Vydra
02.01.2017 ID: 1273196

Preparator napsal(a):
honzak napsal(a):
Preparator napsal(a):

Ahoj Honzo, nechci prát špinavé prádlo na veřejnosti, ale od začátku jsme měli velké problémy s majitelkou. Bohužel to nejvíce odnesla má přítelkyně, která nemá s rybama nic společného a spíš mě následovala za polární kruh. Každopádně Soroya je krásný ostrov a jeden člověk Norsko nedělá. V současné době hledáme práci jinde a pokud se do konce ledna nic nenaskytne, vracíme se zpátky do Čech.

Věřím že ty si práci najdeš. Bohužel i špatná zkušenost je taky zkušenost. Pozdravuj tvou přítelkyni

To je škoda. Ale já myslel, že majitelem je Ahmad.

0

Odpovědět

Preparator
03.01.2017 ID: 1273223

honzak napsal(a):
Preparator napsal(a):
honzak napsal(a):
Preparator napsal(a):

To je škoda. Ale já myslel, že majitelem je Ahmad.

On je pouze manžel majitelky..... :)

0

Odpovědět

Navarchus
03.01.2017 ID: 1273224

On je pouze manžel majitelky…..

No to pro Ahmada zrovna dobrá vizitka není, :-(

0

Odpovědět

1 2 3 4 5 6 … 42 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Jig Bullet 2/0 20g černý

Sleva 4 Kč
Jig Bullet 2/0 20g černý
33 Kč
29 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Mad Cat White Inline LFC 2,1m 100-200g 2díl

Sleva 1 300 Kč
Mad Cat White Inline LFC 2,1m 100-200g 2díl
3 990 Kč
2 690 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Savage Gear Cutbait Herring Kit 20cm 270g Blue Mack

Sleva 140 Kč
Savage Gear Cutbait Herring Kit 20cm 270g Blue Mack
529 Kč
389 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.