Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 18°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Soroya 2017

1 2 3 4 5 6 … 42 Další »
Preparator
12.12.2016 ID: 793169

Ahoj všem, už je na čase založit nové vlákno Soroya 2017! Prosím každého kdo v roce 2017 pojede na Soroyu a chce aby o něm věděli ostatní, napište mi do SZ termín zájezdu a počet lidí. Vše budu postupně doplňovat zde do diskuze a vy tak budete vědět s kým se tu potkáte a na koho se obrátit, pro radu či pomoc. Díky moc s Pozdravem Láďa alias Preparator

laco - 7. - 18.5.2017 - Nielsen.

kodl1 - 20.6.2017 – 30.6. 20017 , 6 lidí,  Rikarda House

Radislav Kryl - 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy

J.P.Papin - 20. - 30.7.2017 Soroya - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

0
Odpovědět
J.P.Papin
15.12.2016 ID: 1272755

20.-30.7.2017 Sorroy - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

0

Odpovědět

Radislav Kryl
15.12.2016 ID: 1272759

Ahoj, jedeme v termínu 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy tranďákem od Nakiho.

0

Odpovědět

Preparator
15.12.2016 ID: 1272814

Ahoj, díky za odpověď a těším se na viděnou, kdo další ? :)

0

Odpovědět

Sim
21.12.2016 ID: 1272877

Denního světla už moc není

0

Odpovědět

kodl1
28.12.2016 ID: 1273057

Zdravím.

20.6.2017 - 30.6. 20017 , 6 lidí , dům Rikarda House

0

Odpovědět

David
28.12.2016 ID: 1273061

Ahoj ,

jedeme od 02.07 do 12,07 do Sandlandu

David Klosel

0

Odpovědět

Preparator
30.12.2016 ID: 1273108

Ahoj všem, i když mě to velice mrzí tak k 31.12.2016 jsem ukončil já a moje přítelkyně práci u Big Fish Adventure. Bohužel se tak s většinou z vás nepotkám a nebudu mít ani možnost přinášet čerstvé info ze Soroya. Ať se všem kteří míříte na tento ostrov daří, dobře dojeďte a hlavně, užijte si tu vysněnou dovolenou. S pozdravem Láďa (Preparator)

IMG_8386
0

Odpovědět

honzak
30.12.2016 ID: 1273110

Ahoj všem, i když mě to velice mrzí tak k 31.12.2016 jsem ukončil já a moje přítelkyně práci u Big Fish Adventure. Bohužel se tak s většinou z vás nepotkám a nebudu mít ani možnost přinášet čerstvé info ze Soroya. Ať se všem kteří míříte na tento ostrov daří, dobře dojeďte a hlavně, užijte si tu vysněnou dovolenou. S pozdravem Láďa (Preparator)

Tak to je špatná zpráva. Já jsem se těšil konečně na pořádného rybářského průvodce a tvou přítelkyni B😜. Jestli to není tajné co se stalo, že tak najednou končíte????🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴

0

Odpovědět

Navarchus
31.12.2016 ID: 1273136

A tak to dobře vypadalo....

Velká škoda :-(

0

Odpovědět

Preparator
02.01.2017 ID: 1273194

Preparator napsal(a):

Tak to je špatná zpráva. Já jsem se těšil konečně na pořádného rybářského průvodce a tvou přítelkyni B😜. Jestli to není tajné co se stalo, že tak najednou končíte????🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Ahoj Honzo, nechci prát špinavé prádlo na veřejnosti, ale od začátku jsme měli velké problémy s majitelkou. Bohužel to nejvíce odnesla má přítelkyně, která nemá s rybama nic společného a spíš mě následovala za polární kruh. Každopádně Soroya je krásný ostrov a jeden člověk Norsko nedělá. V současné době hledáme práci jinde a pokud  se do konce ledna nic nenaskytne, vracíme se zpátky do Čech.

0

Odpovědět

honzak
02.01.2017 ID: 1273195

honzak napsal(a):
Preparator napsal(a):

Ahoj Honzo, nechci prát špinavé prádlo na veřejnosti, ale od začátku jsme měli velké problémy s majitelkou. Bohužel to nejvíce odnesla má přítelkyně, která nemá s rybama nic společného a spíš mě následovala za polární kruh. Každopádně Soroya je krásný ostrov a jeden člověk Norsko nedělá. V současné době hledáme práci jinde a pokud se do konce ledna nic nenaskytne, vracíme se zpátky do Čech.

Věřím že ty si práci najdeš. Bohužel i špatná zkušenost je taky zkušenost. Pozdravuj tvou přítelkyni

0

Odpovědět

Vydra
02.01.2017 ID: 1273196

Preparator napsal(a):
honzak napsal(a):
Preparator napsal(a):

Ahoj Honzo, nechci prát špinavé prádlo na veřejnosti, ale od začátku jsme měli velké problémy s majitelkou. Bohužel to nejvíce odnesla má přítelkyně, která nemá s rybama nic společného a spíš mě následovala za polární kruh. Každopádně Soroya je krásný ostrov a jeden člověk Norsko nedělá. V současné době hledáme práci jinde a pokud se do konce ledna nic nenaskytne, vracíme se zpátky do Čech.

Věřím že ty si práci najdeš. Bohužel i špatná zkušenost je taky zkušenost. Pozdravuj tvou přítelkyni

To je škoda. Ale já myslel, že majitelem je Ahmad.

0

Odpovědět

Preparator
03.01.2017 ID: 1273223

honzak napsal(a):
Preparator napsal(a):
honzak napsal(a):
Preparator napsal(a):

To je škoda. Ale já myslel, že majitelem je Ahmad.

On je pouze manžel majitelky..... :)

0

Odpovědět

Navarchus
03.01.2017 ID: 1273224

On je pouze manžel majitelky…..

No to pro Ahmada zrovna dobrá vizitka není, :-(

0

Odpovědět

1 2 3 4 5 6 … 42 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.