Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Hitra, Dolmoy, Froya 2017

Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...

Odpovědět

V noci je asi klidněji a jsou i výše,než ve dne.Někdy berou opatrně.Nevím,jaké máte montáže.

Není to polak.Filety z makrel,ale já je tahal i na hlavy.Můžou být i dva háčky za sebou,Fileta lépe pracuje.Použij fixační drátek.Nejvíce se nám osvědčil jeden delší návazec,

upevněný k zátěži (hruška).

Použij klidně dva.Tak, jak to ukazoval H.D.

0,9-1 mm vlasec,kontrolovat a měnit po úlovcích.

Může být i fluo tenká hadička i chobotnice před háčky.Potřeba zkusit,může být i na škodu.

AŤ SE DAŘÍ.

Dnešní noc /0-6) na volném moři 3-4 m/s SV bez deště.

Následující noc 2 m/s , z SZ na Z,výskyt drobného deště.

včera na "37"čce jezdila i jedna loď z EDENu, číslo 13, podle mluvy to byli Slováci, takže se zkus zkontaktovat v kempu přímo s nimi a hoďte řeč, třeba pojedou ještě jednou večer na štikáče, tak se můžete přidat..Mastili je tam stejně zkušeně jako všechny lodě okolo...Určitě byli od vás..

...příště jedu na štikáče jen v rukavicích...:)

To Pstruh01:

Pánové,nevím, jestli jste to vy,ale ráno na kameře byly vidět plné kalfasy štikounů.

Před pár dny jste psaly,že se trápíte.Pokud se už netrápíte podělte se, prosím, s publikem,které by rádo info.Pozdrav všem do kempu.

Včera se zadařilo , štikáčů mraky. Do devíti do rána jsme filetovali a pak proběhla menší oslava, tak teď vstáváme a vyrážíme opět na ně. Vyrazili jsme společně asi čtyři lodě. Dokonce to vypadá že se sem vracejí ryby, už začíná přibývat solidnějích úlovků polaků a doršů.Fotky mám v mobilu pak je přidám.

p.

Dobré zprávy! Díky.

Dneska v noci bude na "37" ........  Úspěšný lov všem.

Už se vám to krátí.Z Prahy odjel poslední zájezd před pauzou..Ať se zadaří i jim.

:…večerní rybaření přineslo opět mnoho krásných úlovků. Kdo vyjel na štikozubce, užil si krásného magického západu slunce a velkou aktivitu ryb..My jsme s hosty vyjeli na „Devadesátku“ s přáním ulovit si velkého mníka..Hned na druhý drift pěkný záběr a už se zdolávalo..naměřili jsme krásných 165cm a 21kg..Asi za pul hodinky přišel kolegovi ještě jeden ale menší 139cm/13kg…Minulý týden se podařil kuriozní úlovek, málem byla ulovena pěkná chobotnice, před vylovením si to ale rozmyslela a radši se nástrahy pustila..

.

po delší době se mně tam pověsil halík...15.5kg z mníkoviště na 110 metrech na makrelu, kluci včera dali krásnýho kelera 14kg a obecnou taky 14kg....štikozubci berou, na Devadesátce je mrtě pěkných kelerů kalfasové velikosti...

Zdravím máme to za 31 a začal jsem dávat věci do kupy a stratil jsem papírek se souřadnicema na mnikoviste.

Zdeli mi ho tady někdo?  Prosím

Po návretu z Hitry přidávám trochu se zpožděním slíbené fotky štikáčů plus jedna nezbeda co leze zpět do moře.

Letní sezona je v plném proudu, už jsem sem dlouho nic nedal tak dnes to napravím..štikáči pořád berou, nejlepší dobou je podvečer a ještě když voda leze nahoru..tmavky a polaci na gumy, to je velká pohoda, každý týden mají hostíci polaky 90+, tučné makrely, a ještě jsou tu sledi, a pod nimi velcí dorši( nej 120cm/18kg)....

pěkná obecná 120cm/18kg....

report ze štikozubců...včera večer to zase byla rybářská nirvána...metrovky u dna, ve sloupci "komerčky"...drift skoro žádný, ryby pod námi, krásný západ slunce...

Ahoj Honzo.Dobré zprávy,hezké úlovky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!