Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Hitra, Dolmoy, Froya 2017

Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...

Odpovědět

včeravečerní 100cm polack..

Pěkný a gratulace lovci. Akorát chybí na co , kde a jak.

V kempu  EDENu na Hitře je nyní kamarád Kim, ale zatím žádný report, asi chytají a nestíhají nám něco napsat. :D

:..chvilku mi to dnes trvalo než jsem se prokousal menšími záběry a oklobáváním od menších ryb, nejdřív pár metrovek a pak se vytoužený záběr dostavil...Byl z toho pěkný kousek 140cm /17,5 kg. I v červenci se dá na Dolmoy chytil pěkný mník...Mezi ostatními úlovky tento týden dominuje štikozubec obecný, kterých je na "37"čce už velké množství. Chytá se běžná velikost 70-90cm, ale také o metrové kusy není nouze..

Nádhera,...

Zdravim,

dost se trápíme v edenu, šlo by sem hodit souřadnice té 37´´, krom malých kelírků a náhodných polaků nikde nic.

Předem díky.

Pepan

fantastická noc na štikozubcích, uloveno neskutečné množství ryb přes metr, dokonce i rekord kempu 108cm/12,2kg..a i rekord zde na "RN"..(měřeno váženo s třemi svědky správných velikostí, včetně mně)..Aktivita ryb byla hlavně kolem pulnoci kdy vrcholil příliv..Vše jsme lovili na kousky makrel a jednoduché montáže (viz mé youtube od Tomáše Hektora), které fungovali na 1+.....

(Lovec Tomáš Alexa, štikozubec 108cm/12,2kg, uloven 6.července, u ostrova Inttian(Froya), na místě zvaném "Třicetsedmička", návazec na štikozubce s kouskem makrely)...

..krásně podmračeno a hladina jak na rybníce....

..první štikozubci jdou hned na první drift...

...jsme hodinu nad velkým hejnem, sonar je od 30 do 55 metrů plný velkých oblouků..každý loví a není čas na nějaký úklid na lodi...

..Uwe se se svojí stopětkou pěkně zapotil, ale je na lodi..

na metrovky štikáče jsou kalfasy trochu malé...

Pstruh01,zeptej se delegáta nebo kolegů z lodi 14,které máš v kempu.

Nechápu,proč se ptáš zde.

Tady Ti to teda házím.

Třeba zde:  + / -

63,75493

8.97245

Bez záruky,jsem v Praze.

My jsme v těchto místech byli a chytili asi tři, jen jsme tam byli přes den a né na noc. Přehlédl jsem označení že je to u Ittianu.

Tam,rybolov a zpět 25-30 nm.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!