Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...
Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...
V kempu EDENu na Hitře je nyní kamarád Kim, ale zatím žádný report, asi chytají a nestíhají nám něco napsat. :D
Odpovědět
:..chvilku mi to dnes trvalo než jsem se prokousal menšími záběry a oklobáváním od menších ryb, nejdřív pár metrovek a pak se vytoužený záběr dostavil...Byl z toho pěkný kousek 140cm /17,5 kg. I v červenci se dá na Dolmoy chytil pěkný mník...Mezi ostatními úlovky tento týden dominuje štikozubec obecný, kterých je na "37"čce už velké množství. Chytá se běžná velikost 70-90cm, ale také o metrové kusy není nouze..
Odpovědět
Zdravim,
dost se trápíme v edenu, šlo by sem hodit souřadnice té 37´´, krom malých kelírků a náhodných polaků nikde nic.
Předem díky.
Pepan
Odpovědět
fantastická noc na štikozubcích, uloveno neskutečné množství ryb přes metr, dokonce i rekord kempu 108cm/12,2kg..a i rekord zde na "RN"..(měřeno váženo s třemi svědky správných velikostí, včetně mně)..Aktivita ryb byla hlavně kolem pulnoci kdy vrcholil příliv..Vše jsme lovili na kousky makrel a jednoduché montáže (viz mé youtube od Tomáše Hektora), které fungovali na 1+.....
(Lovec Tomáš Alexa, štikozubec 108cm/12,2kg, uloven 6.července, u ostrova Inttian(Froya), na místě zvaném "Třicetsedmička", návazec na štikozubce s kouskem makrely)...
Odpovědět
...jsme hodinu nad velkým hejnem, sonar je od 30 do 55 metrů plný velkých oblouků..každý loví a není čas na nějaký úklid na lodi...
Odpovědět
..Uwe se se svojí stopětkou pěkně zapotil, ale je na lodi..
Odpovědět
Pstruh01,zeptej se delegáta nebo kolegů z lodi 14,které máš v kempu.
Nechápu,proč se ptáš zde.
Tady Ti to teda házím.
Třeba zde: + / -
63,75493
8.97245
Bez záruky,jsem v Praze.
Odpovědět
My jsme v těchto místech byli a chytili asi tři, jen jsme tam byli přes den a né na noc. Přehlédl jsem označení že je to u Ittianu.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...