Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...
Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...
Martine, jestlipak víš proč táta si občas zdřímne? Protože už má nachytaný 3 bedýnky, jak dokládá Tvůj snímek a nechává Vás chytat, aby jste nebyli tak pozadu. :D
Krásný úlovek velká gratulace. Zkoušíte chytat i na hloubkách a na maso? Aspoň co si pamatuji, tak Jirka na maso chytával. Držím palce a ať to jde aspoň takto.
Odpovědět
Dnešní zdařilý den. Celkem dost foukalo, ale holky naštěstí kousaly. Všechno vytaženo na zoomky.
Odpovědět
pár fotek z rozfoukaného týdne...nachytala se všehochuť, převládali polaci, chytlo se několik velkých tmavek, pěkní dorši, jedna placka a já jsem si vytáhnul jedno odpoledne menšího mníka 12 kg...
Odpovědět
Vím,že to bylo z 60 m a na pilkr.Ostatní ale nechám na lovci,jestli něco sdělí.
Že se ale ozveš jako první Ty,Honzo,jsem předvídal.
Pozdrav Tobě i na Hitru.
Odpovědět
..polská parta poslední den bodovala...polak 100cm..:)
Odpovědět
Martine, co se stalo, že není žádný report? To máte tolik ryb, že nestíháte filetovat? :D
Odpovědět
Počasí nám přálo tak jsem neměl čas psát.
Polaci docela brali ale museli se hledat. Většinou byli u skal a ostrovů kde se pohybuje voda a nebo tluče příboj. Na podvodních kopcích jich moc nebylo. Chytali jsme většinou na zoomky a atoky . Většina ryb byla vytřena a nebyli tak tlustí. Chytlo se i pár doršů ale bylo jich tu rozhodně méně než loni. Povedlo se chytit i několik větších kelerů mezi 70- 100.cm. Polaci se chytali mezi 70-96.cm.
Počasí nám přálo takže dovolená stála za to.
Odpovědět
Kluci,je dobře,že se vám dařilo a vyšlo i počasí.Snad byly úspěšné i zbylé party.Pohodový návrat zpět do vlasti.Pepa se Slávkem už to valí Norskem.
Odpovědět
Jsem rád, že jste měli lepší počasí než mi a dobře jste si zachytali. Přeji klidnou a pohodovou cestu domů. A co 2. loď?
Odpovědět
krásná noční rybařina, dvě bedýnky polaků a třešničkou byl 105 keler z Podkovy když jsme se vraceli zpoza Inttianu...
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...