Hasvik, NO
temperature icon -5°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Hitra, Dolmoy, Froya 2017

Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...

Odpovědět

Martine, jestlipak víš proč táta si občas zdřímne? Protože už má nachytaný 3 bedýnky, jak dokládá Tvůj snímek a nechává Vás chytat, aby jste nebyli tak pozadu. :D

Krásný úlovek velká gratulace. Zkoušíte chytat i na hloubkách a na maso? Aspoň co si pamatuji, tak Jirka na maso chytával. Držím palce a ať to jde aspoň takto.

Dnešní zdařilý den. Celkem dost foukalo, ale holky naštěstí kousaly. Všechno vytaženo na zoomky.

pár fotek z rozfoukaného týdne...nachytala se všehochuť, převládali polaci, chytlo se několik velkých tmavek, pěkní dorši, jedna placka a já jsem si vytáhnul jedno odpoledne menšího mníka 12 kg...

Gratulace lodi 8 a lovci k ulovení monstra téměř 160 cm.

Čendo, špione, jaké monstrum, kde a na co?

Vím,že to bylo z 60 m a na pilkr.Ostatní ale nechám na lovci,jestli něco sdělí.

Že se ale ozveš jako první Ty,Honzo,jsem předvídal.

Pozdrav Tobě i na Hitru.

..polská parta poslední den bodovala...polak 100cm..:)

Pěknej kousek, nevíš na co zabral?

Martine, co se stalo, že není žádný report? To máte tolik ryb, že nestíháte filetovat? :D

Počasí nám přálo tak  jsem neměl čas psát.

Polaci docela brali ale museli se hledat. Většinou byli u skal a ostrovů kde se pohybuje voda a nebo tluče příboj. Na podvodních kopcích jich moc nebylo. Chytali jsme většinou na zoomky a atoky . Většina ryb byla vytřena a nebyli tak tlustí. Chytlo se i pár doršů ale bylo jich tu rozhodně méně než loni. Povedlo se chytit i několik větších​ kelerů mezi 70- 100.cm. Polaci se chytali mezi 70-96.cm.

Počasí nám přálo takže dovolená stála za to.

Kluci,je dobře,že se vám dařilo a vyšlo i počasí.Snad byly úspěšné i zbylé party.Pohodový návrat zpět do vlasti.Pepa se Slávkem už to valí Norskem.

Jsem rád, že jste měli lepší počasí než mi a dobře jste si zachytali. Přeji klidnou a pohodovou cestu domů. A co 2. loď?

krásná noční rybařina, dvě bedýnky polaků a třešničkou byl 105 keler z Podkovy když jsme se vraceli zpoza Inttianu...

Krásná ryba Honzíku a co štikáči, zatím nic?

Aktuální foto z dnešního rána.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!