Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Hitra, Dolmoy, Froya 2017

Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...

Odpovědět

Nám se to pomalu blíží. Máme to za 5. Dnů tak uvidíme jak se budou polaci snažit.

Martine, přeji pohodovou cestu, lepší počasí než jsme měli my a hodně krásných ryb.

Honziku díky snad to vyjde. Počasí se ovlivnit nedá tak se musíme snažit co to půjde.

Chytat máme na co tak uvidíme.

Honziku díky snad to vyjde. Počasí se ovlivnit nedá tak se musíme snažit co to půjde. Chytat máme na co tak uvidíme.

...... a bude ti to stačit?? :-) :-)

Martine, to jsi si otevřel vlastní obchod s rybářskýma potřebami? :D

To je nová strategie lovu. Martin s nima bude vnadit, aby si na ně ryby zvykly. Ale není nad to být připraven na každou situaci.

V loni jsem zkoušel atoku a docela se osvědčila tak letos budeme chytat s ní.

A pro letošek mám připravený na vyskoušení pár nymf.

Je to nástraha která se osvědčila u nás tak uvidíme jak bude chutnat polakům.

pár fotek z minulého týdne od našich hostí na Dolmoy....zamníkovali..:)

Krásní mníci, gratuluji lovcům, a snad se i mě zadaří za měsíc.

...určitě, záběr nepříjde hned, ale je třeba to zkoušet a záběr si "vysedět", třeba i dvě hodiny a pak přijde třeba takováhle hadice jako mně dneska odpoledne...157cm/20,5 kg...asi největší boj letos, pěkně si se mnou zacvičil.Čekal jsem o trochu těžšího při tom co dole vyváděl, ale byla to široká, krásně stavěná ryba...

Honzo,hezký úlovek.

Moc pěkná hadice, se divím že jsi je ještě všechny nevytahal. Jo asi máš na hadice patent . Super a gratulace.

Honza Dufek je 😜😜😜😜

…určitě, záběr nepříjde hned, ale je třeba to zkoušet a záběr si „vysedět“, třeba i dvě hodiny a pak přijde třeba takováhle hadice jako mně dneska odpoledne…157cm/20,5 kg…asi největší boj letos, pěkně si se mnou zacvičil.Čekal jsem o trochu těžšího při tom co dole vyváděl, ale byla to široká, krásně stavěná ryba…
Honzo, velká gratulace. Jen čekám, kdy zasekneš a vytáhneš sviňuchu....Sníža

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.