Hasvik, NO
temperature icon -5°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Hitra, Dolmoy, Froya 2017

Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...

Odpovědět

Jo migrují mezi Froyou a Hitrou..pěkně vám to tam proberou..mršky..

včera opět jeden velký ďasík, rovných 15kg...počasí začíná být stabilní a konečně se v úlovcích objevují i polaci..stále je furt chladné jaro, takže ještě na nějaké velké polakobraní si musíme počkat. Byl i mníček 17,5kg a konečně i pěkný keler 8 kg...

Moc pěknej ďasík, asi rybář kterej je poprvé v Norsku a nebo je prostě umí.Gratulace.

pár dní bylo větrno až přes sněhové přeháňky, ale když se trochu vyjasnilo, rybky se začali objevovat..je stále ale zima a sezona je hodně opožděna...za zmínku stojí 15kg treska, nějací mníček, pěkní polaci...ale zatím je to takové neslané nemastné....uvidíme až se počasí trochu ustálí...

..dneska jsem si i já dal dvouhodinovku na "devadesátce"...a vyseděl jsem si jednu "osmnáctku"...:)

..konečně se nám umoudřilo počasí a tento týden bude naprosto skvělé jarní počasí na Dolmoy, čeká nám pouze vítr 1-4 m/s a oteplí se..Bylo už na čase, zima byla dlouhá a nejchladnější duben a květen za posledních několik let. Polaci začínají intenzivně brát, ještě nejsou vytření, mníci také. Dnes se ulovil letošní druhý vlkouš neboli "mořská kočka". Mezi kelírkama se potulují pěkné tresky obecné, 12kg....

..Dolmoy nám dnes opět vydala pár "gigantů"....

Ahoj jsou mníci  ještě nevytreny??

Máme Hitru za 15...vše přichystáno, tak už jen aby kousali a podařila se chytit i nějaká ta trofejka

..večerní lov byl pro mně zase jednou třešničkou...sice pršelo, ale pod hejnem sledíků jsem pochytal krásné polaky..byla to hodina a půl snového vertikálu, 18 pěkných bojovných polaků a pár línejch doršů...jigovky které jsem si ještě doma nalil na GAMAKATSU jigové háčky lepili a ani jeden nespadl...mohu jen doporučit. Patří k TOP kvalitě, ale taky za top cenu..nic pro škudlili..:(

..a ještě pár pěkných ryb našich hostí...a konečně začalo pěkné počasí a s rybama to trochu hnulo....

...budějická 12ti kilovka..:)

...letos je krásně polaků, i pěkných tresek..dají se chytit i pěkní mníci..povedl se tento týden opět halík 10kg a včera ďasík 11kg..já jsem si včera dal po dlouhý době dal 15kg hadici a hostíci kontrovali s 13,5kg...zabojoval jsem si i s pěkným polakem 91cm...sice se nám zase rozfoukalo a rozpršelo, ale jinak nachytáno máme...

kdo se dnes odpoledne věnoval vláčení polaků, tak krásně zabodoval...mezi polakama skočila na černýho MYSTICa i stopatnáctka treska...vše od Ralfa, který nám to dneska pěkně ukázal jak se vláčí na Dolmoy..

V kempu Dolmsundet už chytá druhý turnus. Já byl účastníkem prvního. Projevila se výhoda lokality kempu.

Chytalo se každý den. Velké množstí ryb,převážně polaci. Největší polak 96 cm,černá 105 cm

a obecná 115 cm.Mníci do metru.

Skvělé party plzeňáků, kluků ze Slovenska. Všichni nachytali. Málo halibutů a obecných oproti minulému roku. Polaci se chytali na železo,gumy a žížaly. Makrela žádná .Přeji druhému turnusu počasí a  stejně dobrý rybolov jako jsme měli my.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!