Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra, Dolmoy, Froya 2017

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 150)
  • Autor
    respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

Jo migrují mezi Froyou a Hitrou..pěkně vám to tam proberou..mršky..

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

včera opět jeden velký ďasík, rovných 15kg…počasí začíná být stabilní a konečně se v úlovcích objevují i polaci..stále je furt chladné jaro, takže ještě na nějaké velké polakobraní si musíme počkat. Byl i mníček 17,5kg a konečně i pěkný keler 8 kg…

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Moc pěknej ďasík, asi rybář kterej je poprvé v Norsku a nebo je prostě umí.Gratulace.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

pár dní bylo větrno až přes sněhové přeháňky, ale když se trochu vyjasnilo, rybky se začali objevovat..je stále ale zima a sezona je hodně opožděna…za zmínku stojí 15kg treska, nějací mníček, pěkní polaci…ale zatím je to takové neslané nemastné….uvidíme až se počasí trochu ustálí…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..dneska jsem si i já dal dvouhodinovku na “devadesátce”…a vyseděl jsem si jednu “osmnáctku”…:)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..konečně se nám umoudřilo počasí a tento týden bude naprosto skvělé jarní počasí na Dolmoy, čeká nám pouze vítr 1-4 m/s a oteplí se..Bylo už na čase, zima byla dlouhá a nejchladnější duben a květen za posledních několik let. Polaci začínají intenzivně brát, ještě nejsou vytření, mníci také. Dnes se ulovil letošní druhý vlkouš neboli “mořská kočka”. Mezi kelírkama se potulují pěkné tresky obecné, 12kg….

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..Dolmoy nám dnes opět vydala pár “gigantů”….

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Ahoj jsou mníci  ještě nevytreny??

stanour
    Účastník
    (9 odpovědí)

Máme Hitru za 15…vše přichystáno, tak už jen aby kousali a podařila se chytit i nějaká ta trofejka

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..večerní lov byl pro mně zase jednou třešničkou…sice pršelo, ale pod hejnem sledíků jsem pochytal krásné polaky..byla to hodina a půl snového vertikálu, 18 pěkných bojovných polaků a pár línejch doršů…jigovky které jsem si ještě doma nalil na GAMAKATSU jigové háčky lepili a ani jeden nespadl…mohu jen doporučit. Patří k TOP kvalitě, ale taky za top cenu..nic pro škudlili..:(

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..a ještě pár pěkných ryb našich hostí…a konečně začalo pěkné počasí a s rybama to trochu hnulo….

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…budějická 12ti kilovka..:)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…letos je krásně polaků, i pěkných tresek..dají se chytit i pěkní mníci..povedl se tento týden opět halík 10kg a včera ďasík 11kg..já jsem si včera dal po dlouhý době dal 15kg hadici a hostíci kontrovali s 13,5kg…zabojoval jsem si i s pěkným polakem 91cm…sice se nám zase rozfoukalo a rozpršelo, ale jinak nachytáno máme…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

kdo se dnes odpoledne věnoval vláčení polaků, tak krásně zabodoval…mezi polakama skočila na černýho MYSTICa i stopatnáctka treska…vše od Ralfa, který nám to dneska pěkně ukázal jak se vláčí na Dolmoy..

cenda
    Účastník
    (188 odpovědí)

V kempu Dolmsundet už chytá druhý turnus. Já byl účastníkem prvního. Projevila se výhoda lokality kempu.

Chytalo se každý den. Velké množstí ryb,převážně polaci. Největší polak 96 cm,černá 105 cm

a obecná 115 cm.Mníci do metru.

Skvělé party plzeňáků, kluků ze Slovenska. Všichni nachytali. Málo halibutů a obecných oproti minulému roku. Polaci se chytali na železo,gumy a žížaly. Makrela žádná .Přeji druhému turnusu počasí a  stejně dobrý rybolov jako jsme měli my.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 150)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra, Dolmoy, Froya 2017

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...