Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...
Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...
..když se ti nechce na ryby, jdeš na houby.....vlastně "pro houbu"....
Odpovědět
...včera a dnes vítr 10-14m/s tak jsme se věnovali houbaření, boruvkování a brusinkování...a vytáhl jsem partu na Hopsjobrygga, kde kotví historické dřevěné lodě a mají tam na břehu dělo na velryby, neboť tam byla zpracovna velryb kdysi dávno...
Odpovědět
Honzíku,zápasím s technikou.zasekla se mi SD karta ve foťáku a kabel nemám.Pak jsem si vzal tablet místo počítače a nejdou mi zmenšit fotky,co při rychlosti interneetu tady na Hitře dělá problémy při odesílaní...
Odpovědět
:..úlovek halibuta vždycky lovce potěší, obzvláště když se jedná o velkou rybu. Představujeme včerejší podvečerní úlovek našich hostů, double halibuti 9,5kg a 21kg, hned první výjezd na "90"tku a tolik rybářského štěstí...Paráda a <span style="color: #f1765e;">ještě jeden pěkný keler z uplynulého týdne 12 kg..</span>
Odpovědět
:..jeden z posledních týdnů letošní sezony nám nabídl krásné počasí, týden podzimního sluníčka a téměř bezvětří nebo jen slabý vánek..ulovili jsme<span class="text_exposed_hide">...</span><span class="text_exposed_show"> krásné mníky, vláčkaři si zachytali polaky, dokonce se poštěstilo i pár mořských ďasíků a tři halibuti (nej 21kg). Štikozubci sice berou méně než v létě ale dají se chytit velcí, před metr délky. Příští týden se má trochu rozfoukat, tak uvidíme co nám přinese poslední týden sezony 2017...</span>
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...