Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Hitra, Dolmoy, Froya 2017

Sezona 2017 nám pomalu začína a proto bych si dovolil založit vlákno o aktualitách a úlovcích...

Odpovědět

šestnáctka halík...pěkná placka...

polaci pořád berou statečně, hlavně před setměním..

jedenáctikilové překvapení při mníkování..

kelerů je plná voda, okolo Fagerholmen..

..když se ti nechce na ryby, jdeš na houby.....vlastně "pro houbu"....

..:)

Honzo, moc hezká galerie obrázků. Díky. :D

...včera a dnes vítr 10-14m/s tak jsme se věnovali houbaření, boruvkování a brusinkování...a vytáhl jsem partu na Hopsjobrygga, kde kotví historické dřevěné lodě a mají tam na břehu dělo na velryby, neboť tam byla zpracovna velryb kdysi dávno...

..paní a pán Hříbkovic

..trochu norské "zeleniny"...

...letos se urodilo

Co se děje, že Jigin nepodává žádné reporty???

Honzíku,zápasím s technikou.zasekla se mi SD karta ve foťáku a kabel nemám.Pak jsem si vzal tablet místo počítače a nejdou mi zmenšit fotky,co při rychlosti interneetu tady na Hitře dělá problémy při odesílaní...

:..úlovek halibuta vždycky lovce potěší, obzvláště když se jedná o velkou rybu. Představujeme včerejší podvečerní úlovek našich hostů, double halibuti 9,5kg a 21kg, hned první výjezd na "90"tku a tolik rybářského štěstí...Paráda a <span style="color: #f1765e;">ještě jeden pěkný keler z uplynulého týdne 12 kg..</span>

:..jeden z posledních týdnů letošní sezony nám nabídl krásné počasí, týden podzimního sluníčka a téměř bezvětří nebo jen slabý vánek..ulovili jsme<span class="text_exposed_hide">...</span><span class="text_exposed_show"> krásné mníky, vláčkaři si zachytali polaky, dokonce se poštěstilo i pár mořských ďasíků a tři halibuti (nej 21kg). Štikozubci sice berou méně než v létě ale dají se chytit velcí, před metr délky. Příští týden se má trochu rozfoukat, tak uvidíme co nám přinese poslední týden sezony 2017...</span>

1 5 6 7 8 9 10
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!