Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu A JE TO TADY POZVÁNÍ NA TŘETÍ JUBILEJNÍ SRAZ RYBOLOV V NORSKU VE SPÁLOVĚ

• Toto téma obsahuje celkem 222 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Radislav Kryl a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 223)
  • Autor
    norskyvlk
    Člen
    (3 odpovědí)

Už to tu sleduji delší dobu jako anonym. A sroubek282 vykakal jsi se dnes dobře? Ještě tato informace nám tady chybí 🙂

Neber to ale jako urážku, tak to myšleno nebylo. Já jen že to mnohdy s těmi informacemi přeháníš a zbytečně.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

norskyvlk napsal:

Už to tu sleduji delší dobu jako anonym. A sroubek282 vykakal jsi se dnes dobře? Ještě tato informace nám tady chybí

Neber to ale jako urážku, tak to myšleno nebylo. Já jen že to mnohdy s těmi informacemi přeháníš a zbytečně.

sleduj,sleduj,ale příští rok můžeš klidně ty něco takového zorganizovat,pokud chceš aby to všechno klaplo,tak musíš informovat o všem a udělat pro to maximum…

Ale dycky se najdou aj opačné názory a lidi kterým se to nelíbí,ale já si z toho nic nedělám…

A počkej jak budu v Norsku na rybách,z toho asi zblázníš….8-O

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Fotomapa

kde je jednička,tak tam se sraz uskuteční,pro ty co tu přijedou poprvé…

Jo a burza je zrušená,omluvám se,ale zapoměl sem to napsat,Michal doveze spoustu věcí,tak si můžete něco koupit a prohlédnout…

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

Náhodou, mě se šroubkovo zapálení a informovanost líbí…A jestli to někomu vadí, tak ať to přece nečte 😉 Srazu vypadá parádně, jak osazenstvo, tak to pohoštění.. O to víc mrzí, že v tom termínu už něco mám 😕 Tak good luck a ať vám to tam vyjde 😉 Pak sem hoď fotky (nějaké co budou aspoň trochu publikovatelné:-))

norskyvlk
    Člen
    (3 odpovědí)

sroubek282

Nejsem žádný špičkový organizátor a informátor jako ty, takže si na to netroufám. Odemne by se třeba lidi nedozvěděli, že jsem měl dnes knedlíky k obědu.

kaqpa

Jasně, jenže je informovanost a informovanost. Důležitost informací se posuzuje podle přínosu pro čtenáře. A to že měl sroubek282 knedlík na oběd, byť chutný, mi žádnou důležitou informaci nepřineslo. A myslíš si, že kdyby mu nechutnal, že to sem napíše? Težko, jelikož by tím shodil tu restauraci, kde sraz bude. Takže informace hodnoty 0 😉 (aspoň pro mne).

Ohledně těch informací na tomto diskuzním fóru to není jen problém sroubka282. Nechci tu v žádném případě nějak moralizovat, jen vyjadřuji svůj názor.

PS: už se těším na sroubkovi282 příspěvky z Norska. To bude nával informací.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

norskyvlk napsal:

sroubek282

Nejsem žádný špičkový organizátor a informátor jako ty, takže si na to netroufám. Odemne by se třeba lidi nedozvěděli, že jsem měl dnes knedlíky k obědu.

kaqpa

Jasně, jenže je informovanost a informovanost. Důležitost informací se posuzuje podle přínosu pro čtenáře. A to že měl sroubek282 knedlík na oběd, byť chutný, mi žádnou důležitou informaci nepřineslo. A myslíš si, že kdyby mu nechutnal, že to sem napíše? Težko, jelikož by tím shodil tu restauraci, kde sraz bude.

Ohledně těch informací na tomto diskuzním fóru to není jen problém sroubka282. Nechci tu v žádném případě nějak moralizovat, jen vyjadřuji svůj názor.

tak a budem se bavit o knedlíkách….:-D

pokud nepoznáš recesi a trochu srandy,tak to je smutné…

já nikoho shazovat nemusím,neboj,mají tam aj věci,které mi nechutnají..

názor samozřejmě můžeš napsat,beru to,v pátek sedni do auta a klidně dojeď,rád ti zaplatím večeři.. 🙂

norskyvlk
    Člen
    (3 odpovědí)

sroubek282

díky za pozvání, ale musím odmítnout. Jsem mimo republiku. A na kus žvance si v pohodě vydělám, takže nepotřebuji aby někdo za mě něco platil.

Recesi mám rád, ale tohle mi jako recese rozhodně nepřijde.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

norskyvlk napsal:

sroubek282

díky za pozvání, ale musím odmítnout. Jsem mimo republiku. A na kus žvance si v pohodě vydělám, takže nepotřebuji aby někdo za mě něco platil.

Recesi mám rád, ale tohle mi jako recese rozhodně nepřijde.

v klidu,je to tvůj názor…;-) a neberu ti ho..

srak
    Účastník
    (15 odpovědí)

Ahoj. Nějak jsem to díky pracovnímu nasazení letos zapinkal a po delší době jsem zde nakoukl.A jak se dočetl, tak již je bohužel plno. Kdyby někdo vypadl, napiš si mě prosím jako náhradníka a dej vědět zde na foru.Dík, Srak.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Mám rád ľudí, ktorý sa dokážu nadchnúť pre vec. Zorganizovať taký to zraz je fuška a Šroubek je na to v podstate sám. (Teda ešte plus paní hospodská). Pretože tým žije, je dobré, že púšťa informácie, ktoré nezúčastneným nič nedajú. Ale nám tým skracuje čas do zrazu, tak že Peťo, píš ďalej.

Pošli mi cenu u Zvoničky.

monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

Souhlasím se Stipkom:

Něco zorganizovat není nic jednoduchého. A všem se nedá vyhovět. Škoda zě už je přeplněno….

😕

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

srak napsal:

Ahoj. Nějak jsem to díky pracovnímu nasazení letos zapinkal a po delší době jsem zde nakoukl.A jak se dočetl, tak již je bohužel plno. Kdyby někdo vypadl, napiš si mě prosím jako náhradníka a dej vědět zde na foru.Dík, Srak.

Ahoj sedni do auta a klidně dojeď…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

stipko napsal:

Mám rád ľudí, ktorý sa dokážu nadchnúť pre vec. Zorganizovať taký to zraz je fuška a Šroubek je na to v podstate sám. (Teda ešte plus paní hospodská). Pretože tým žije, je dobré, že púšťa informácie, ktoré nezúčastneným nič nedajú. Ale nám tým skracuje čas do zrazu, tak že Peťo, píš ďalej.

Pošli mi cenu u Zvoničky.

pošlu,ale mi to v pátek vůbec nevyšlo….

stavím sa tam v pondělí nejpozději v úterý..

Sem na to sám,kdyby nebylo naší paní vedoucí,tak by nebylo,kde to zorganizovat…..

🙂

srak
    Účastník
    (15 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Tak jo, dík,Srak.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

srak napsal:

sroubek282 napsal:

Tak jo, dík,Srak.

jeden host sa omluvil včera,tak si to chytl dobře…8-O

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 223)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu A JE TO TADY POZVÁNÍ NA TŘETÍ JUBILEJNÍ SRAZ RYBOLOV V NORSKU VE SPÁLOVĚ

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...