Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

sroubku děkuji za vše

Byl vytvořen nový účet ,, Cajnak,, . Napsal kritiku, která sice stála k zamyšlení, ale nikdo ji nepodpořil. Aby pan Cajnak nebyl sám, tak náhle se vytvořil nový účet ,,Eduard,, se stejným názorem.

Není to nějaké divné ?

Tyto stránky asi oba znáte dobře. Myslím, že všechny otázky , na které chcete odpovědět ohledně třeba nástrah jsou tu 100 x popsány. Zkuste podpořit tyto diskuse o Vaše zkušenosti a věřte, že se Vám dostane tolik odpovědí, že až třeba pojedete jednou na sraz, tak budete téměř vše znát. Poté si můžete i pokecat s konkrétními ,,kamarády,,.

[citace]007krivanek napsal:

Myslím, že všechny otázky , na které chcete odpovědět ohledně třeba nástrah jsou tu 100 x popsány. Zkuste podpořit tyto diskuse o Vaše zkušenosti a věřte, že se Vám dostane tolik odpovědí, že až třeba pojedete jednou na sraz, tak budete téměř vše znát. Poté si můžete i pokecat s konkrétními ,,kamarády,,. [/citace]

hlavně co člověk to názor na co a jak chytat, a hlavně co platilo na ne loni nemusí platit letos

4:007 skrivanek nejsem takovy vul abych si vytvarel jine profily! To je pod uroven. Nepotrebuji aby me nekdo podporil ze pisete hlavne par lidi jset kamaradi a je mi jasne ze negativa nevemete. Ten Eduard pise jinak nez ja! A myslim ze nema zadnou chybu! Ale to je fuk. Na facebook to radsi nekdo smaznul jelikoz mam 1300 pratel a tam by se naslo vice podporovatelu. Nebo vlastne ne to jsou umele vytvorene profily. Pro Vas klid muj tel je 778039004 a doufam ze p. Eduard da svuj at si muzete skontrolovat zd jsme 2 osoby. 8-) :-x

Nechcete toho už všichni nechat? Už jsme si to všechno řekli, asi jsme to všichni pochopili, alespoň doufám. Tak se pojďme věnovat zase Norsku.

[citace]cajnak napsal:

4:007 skrivanek nejsem takovy vul abych si vytvarel jine profily! To je pod uroven. Nepotrebuji aby me nekdo podporil ze pisete hlavne par lidi jset kamaradi a je mi jasne ze negativa nevemete. Ten Eduard pise jinak nez ja! A myslim ze nema zadnou chybu! Ale to je fuk. Na facebook to radsi nekdo smaznul jelikoz mam 1300 pratel a tam by se naslo vice podporovatelu. Nebo vlastne ne to jsou umele vytvorene profily. Pro Vas klid muj tel je 778039004 a doufam ze p. Eduard da svuj at si muzete skontrolovat zd jsme 2 osoby. [/citace]

A už toho mám dost, na FB nikdo nic nemazal, akorát ten první tvůj příspěvek, událost je nastavena tak, že se automaticky po skončení smaže!!!!!

A pokud máš pořád problém tak mi zavolej a je to, proč jsi nám něco neřekl, když si stál semnou a se Simem u dveří??? A vykládal jsi si s nama?? Měl jsi nám to říct do očí a bylo to..

Ahoj a hodně štěstí

[citace]Duke napsal:

Děkuju. Děkuju a ještě jednou děkuju. Jen malá připomínka k příštímu srazu a to aby Šroubka náhodou nenapadlo udělat to přes nějakej prodlouženej víkend, protože to už bych taky nemusel přežít...

[/citace]

hele Duke, vlastně Michale, s tim co jsi napsal souhlasím na 200%:-D

Pane 007 Křivanek,

To bylo od Vás trošku ubohé,zamyslete se prosím nad tím, co jsem napsal,než se k tomu budete vyjadřovat.

S pozdravem Eduard

Pánové, prosím Vás"zakopejte válečné sekery", každý již napsal svůj názor a pocity, což je správné a i v kritice, ať je oprávněná či nikoliv, je vždy něco pozitivního. Každý si může udělat svůj názor dle svého rozumu a reality, pokud na akci byl. Pokud mu nevyhovovala, tak již se nemusí příště účastnit a dokonce může uspořádat jinou dle svých představ a třeba bude mít daleko větší ohlas a popularitu než ty ostatní. Proto mi dovolte popřát Vám všem v nové sezóně hodně rybářských úspěchů, zdraví, štěstí a spokojenosti. Petrův a Poseidonův zdar!:-?

No jo, no - jednou se člověk nezúčastní a hned jsou problémy

:-D :-D :-D :-D :-D

[citace]kulik napsal:

Pánové, prosím Vás"zakopejte válečné sekery", každý již napsal svůj názor a pocity, což je správné a i v kritice, ať je oprávněná či nikoliv, je vždy něco pozitivního. Každý si může udělat svůj názor dle svého rozumu a reality, pokud na akci byl. Pokud mu nevyhovovala, tak již se nemusí příště účastnit a dokonce může uspořádat jinou dle svých představ a třeba bude mít daleko větší ohlas a popularitu než ty ostatní. Proto mi dovolte popřát Vám všem v nové sezóně hodně rybářských úspěchů, zdraví, štěstí a spokojenosti. Petrův a Poseidonův zdar![/citace]

Zaplať pánbůh, konečně jeden rozumnej příspěvek. Jsem pro. Norsko je přeci pro nás pro všechny dost velké. :-D:-D:-D:-D:-D Přeji všem rybářům krásnou a úspěšnou sezónu 2014. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!