[citace]cajnak napsal:
Zdravím všechny rybáře a rybářky,Musím reagovat k včerejšímu srazu ve Spálově. Včera večer jsem reagoval už na Facebooku a můj příspěvek byl smazán jelikož byl krytický k tomu co včera se tam dělo. Zopakuji to tedy zde. Včera byl nejhorší sraz ve Spálově co jsem zažil,(byl jsem po 5 v řadě)přiopilý moderátoři kteří se nechtěli bavit o politice a pořád omílaly že nejsme Ukrajina a ani na Krymu, Poté spívání Československé hymny kvůli tomu že je to nečí sen není taky na mistě kde mame diskutovat o rybolovu. A při hymně držet zástavu Norského Království,trochu podivné. Zpívat si písničku která končila "Ukaž P..u" v sále byli malé děti a ženy,nebylo to na místě.Přednášet o vybavení chat ok. Proč se teda nebavyly na co jdou tam ryby ne jaké barvy, na jak velké pilkry, Ale že se prase peče jsme slyšely často a také že tam jsou 2lužkové pokoje pro 30 lidí. Jistě vím že na SMOLU nepojedu a ani nedoporučím! Bylo mi trapně za p. Starostku jak se moderátor snažil vtipně mluvit že koupí do tomboly Audi potom Super B ona klopila oči a snažila se být neviditelná.Že někdo slaví 50 let ok popřejem ale nemusíme dělat kolem toho takový tiatr.Jestli chtěl slavit tak si to měl vybrat jindy a ne na srazu. Já a ne jen já jsem chtěl slyšet novinky jako jsou návnady pruty,kde ne co ja v jakých hloubkách to bere nejčastěji kolik stojí zhrubA trajektry v Norsku jak je to s mýty, Jak nám bylo řečeno komentátorem že objíždí hranice okolo Osla ale neřekl kde se tam jede atd. to jsou užitečné info pro rybáře co jezdí do Norska a ne kdo a kolik toho vypil a pouštění filmů starých 5 let bez novinek k tomu. Zajímavé dle mého názoru bylo vykládaní o Daiva prutech navijácích.a Novém Roybaitu. Jinak nic nového se za 5a pul hodiny nedozvědělo jen jsem viděl opilé moderátory co propagují pouze Smolu a to ještě špatně.Už loni to nebylo ono a tento rok to byla pro mě poslední kapka.Nemám chut již nekdy jezdit na sraz do Spálova nebo někomu to doporučit. Bylo to hrozné!!!! A ještě neustojí krytiku a smažou komentář na Facebooku,pevně doufám že zde muj komentář zůstane a nebude ho Michal mazat. Šroubku měl by ses polepšit a vrátit se na začátek jak byly srazy.Chápu že musí se ti to nějakým způsobem vrátit že Severní Morava je chudý kraj ale, vše s mírou.Myslím si že rybáři si měly ne srazu diskutovat o rybolovbu a ne se přeřvávat jak na diskotéce(hudba hrála moc nahlas). Doufám že si to vemou pořadatelé k srdci a pro jiné rybáře co pojedou do Spálova to nebude tak odstrašující jak pro mě a mé klolegy co tam byly semnou. Toto byl pravý příklad toho jak se to nemá dělat. Petr Čajnák [/citace]
Ahoj, ahoj.
Nechci opravovat hrubky v tvém referátu. Díky za reakce, tímto, ti předávám veškeré starosti a organizaci na další sraz. Je to na tobě, potom si krásně sednu u počítače na druhý den a napíšu taky něco, do teďkom jsem vytíral sál a uklízel, hodně štěstí kamaráde...!!!! Na srazu bylo cca 210 účastníků.
Tak se znaž bojovníku.. :)))
Dííky všem přátelé za reakce. Romeo je na cestě do Španělska a já se jdu vyspat...ahooooj...Foto zítra, dnes už na to nemám sílu.. :)