[citace]007krivanek napsal:
I já se vrátil z výborného srazu v pořádku. Kdo jel na Brno, tak u Vyškova na dálnici měla policie nějaký odchyt. Uvízl jsem v síti a po nahlédnutí do mého zavazadlového prostoru jsem byl vyzván k dechové zkoušce. Vše proběhlo v pořádku . 0,01 .
Jen pro Čajánka. Jestli se ti sraz nelíbil již vloni, letos jsi jezdit nemusel. Je zde velká skupina rybářů, kamarádů, kteří jezdí po srazech i do Prahy a Prušánek. Bohužel uvádět stejné novinky na všech třech srazech, které jdou po sobě asi po dvou měsících by byl pro drtivou většinu nezáživné. Ve Spálově byla navíc tombola, jejíž celková cena hodně překročila hranici 130 000,- . Troufám si říci, že to bylo poprvé v historii srazů. Všiml jsem si i ostatních kolegů ( Tony Čáp, Sim, Došky, Romeo ), kteří po celý den hovořili s lidmi a odpovídali na jejich dotaazy. To, že jsi jen pasivně seděl a nezeptal se na nic, byla jenom tvoje volba. Ořez prasete se vyvolával záměrně, jelikož je potřeba ho postupně ořezávat. Naráz udělat nelze. K dalšímu se vyjadřovat nebudu.
Pro mne akce na jedničku a palec nahoru.
Ono zorganizovat takový sraz je dosti záhul několik měsíců dopředu. [/citace].
asi kontrola protoze věděli ze jedem ze Spalova :-D
ale asi protože hraje od 17 Brno s Ostravou