Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

Nemůžu dospat, už nakládám auto. 8-O

Tak to nase parta z Prahy vyrazi ve 12.oo, a uz se taky tesime jen to pocasi zase bude asi spatne. Skoda ze nemam plovouci oblek do norska abych neumrznul :-P:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]Naki napsal:

Došky, ten zítřek platí,zastavíte se s Jiřanem?[/citace]

Ano.:-D:-D

Dobré ráno přátelé, valím do obchodu pro drobnosti a na všechny se těším.. 8-)8-), dnes bude opravdu krásný den..

[citace]igorko napsal:

LASTMINUTE - JE EŠTE NIEČO VOĽNÉ NA SPÁLOV PRE 2 ks??????[/citace]

Mám s tebou počítat???

Auto naložené až po střechu, valím směr Spálov. Šroubku těš se!

[citace]Sim napsal:

Auto naložené až po střechu, valím směr Spálov. Šroubku těš se!

[/citace]

Těším, těším, včera byla poslední porada s Rosťou, no, ale rači se ho zeptám co a jak dopadlo...:-D:-D:-D:-D

:-D Již včera jsem vyrazil směr Spálov s malou zastávkou v Pasece pod Pradědem 70 km od Šroubkova..... malé soustředění.......:-)

Můj kamárád Honza z Paseky jede taky směr Spálov , ale bohužel bez babičky 90 let......škoda....:-D

:-D:-D

[citace]zerp napsal:

Již včera jsem vyrazil směr Spálov s malou zastávkou v Pasece pod Pradědem 70 km od Šroubkova..... malé soustředění.......

Můj kamárád Honza z Paseky jede taky směr Spálov , ale bohužel bez babičky 90 let......škoda....[/citace]

Zerpe, už jsou ve vzduchu....

:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

Synka Honzíka jsme chystali jako novou mladou krev do Norska a Thajska...........viz. CHANG oblek......:-D

:-D:-D

Zleva.....pí.Kolombová....mladej Šimon PODEŠVA...a JANA maminka:-D

:-D:-D:-D Šroubku...ty stíhačky jsou ti na prd!!!!!!!!

Převtělil jsem se po slivovicové smršti do papouška....:-D:-D

tan tmavej......;-)

Zerpík má velký přípravy.To se dnes Spálov otřese v základech.

V poledne vyrážíme s Honzákem a spol.Tak Šroubes nachystej uvítání,cca ve čtyři tam všichni jsme...

[citace]zerp napsal:

Šroubku...ty stíhačky jsou ti na prd!!!!!!!!

Převtělil jsem se po slivovicové smršti do papouška....

tan tmavej......[/citace]

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to snad není pravda toto...:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.