Hasvik, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 23°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 26°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 22°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

To bude průser:-D

[citace]Jiran napsal:

To bude průser[/citace]

Bojíš se? já nevím ještě co mě čeká :-D:-D:-D:-D

[citace]mira.sta napsal:

Jiran napsal:

To bude průser

Bojíš se? já nevím ještě co mě čeká[/citace]

To já jen tak;-)aby řeč nestála:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

Harty, začíná ti to vrtat hlavou, což? [/citace] Máš pravdu.Není nad to si zachytat alespoň hubou:-P

[citace]Harty napsal:

DOSKY napsal:

Harty, začíná ti to vrtat hlavou, což? Máš pravdu.Není nad to si zachytat alespoň hubou[/citace]

Harty, z Prahy ti odvoz zajistíme;-)

[citace]sroubek282 napsal:

A do tomboly dal spoustu cen i BOB MARLEY...

[/citace]

...a BOB MARLEY... má fakt dost dobrou paruku...:-D

[citace]Jiran napsal:

Harty napsal:

DOSKY napsal:

Harty, začíná ti to vrtat hlavou, což? Máš pravdu.Není nad to si zachytat alespoň hubou

Harty, z Prahy ti odvoz zajistíme[/citace] Snad se někdo ozve blíže.Ale děkuju,ještě uvidím.Nechci zase sponzorovat policajty a vlakem už nejedu:-S

[citace]Harty napsal:

Jiran napsal:

Harty napsal:

DOSKY napsal:

Harty, začíná ti to vrtat hlavou, což? Máš pravdu.Není nad to si zachytat alespoň hubou

Harty, z Prahy ti odvoz zajistíme Snad se někdo ozve blíže.Ale děkuju,ještě uvidím.Nechci zase sponzorovat policajty a vlakem už nejedu[/citace]

Student Agency jede každý den za 160,- i zpáteční:-)

Ahoooj všem. Zde je tel. číslo na řidiče, který bude jezdit pro ubytované, kteří budou chtít odvézt, jezdit bude od soboty 10:00 až do neděle rána do 04:00

Řidič se jmenuje p. Baller Zdenek -733549012

Akce 15% sleva na veškerý sortiment topfishing.eu končí dnes o půlnoci. Objednávky vytvořené později NEBUDE možné přivézt do Spálova.

Po konzultaci s Home a.s. dodáme do tomboly hodinky Suunto Core a brýle Oakley. Tombola bude větší než na podnikatelském plese v Ostravě!

tak to je monstrozni akce panoveee :-):-):-):-)

Tak už se nám to blíží. :-P:-P:-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal: Tak už se nám to blíží. [/citace]

Zerpík už dnes popíjí u Honzy kousek od Šroubka.Doufám,že ho zítra poznáme po té slivovičkové vánici...:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.