Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 5.sraz přátel norského rybolovu v Praze 3.12.2016

• Toto téma obsahuje celkem 193 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mara45 a poslední změna proběhla před 7 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 194)
  • Autor
    viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

Nějak mně uteklo – kde a kdy je sraz

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Možná se třeba podívej na první stránku…

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Dopsáno Zok+1

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Chci vložit text a píše mi to nesmysly????????

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Chci vložit text a píše mi to nesmysly????????

Jaký text? Prostý text? Text s html obsahem? Každopádně text který napíšeš přímo sem do formuláře na vložení příspěvku, nemůže po odeslání obsahovat “nesmysly”. Pokud chceš vložit text od jinud z internetu (stejně  tak když je text zkopírován z internetu, pak vložen do MS Word a poté znovu zkopírován sem), tak to nesmysly obsahovat může. Prostě HTML.

Pokud nevím přesně o jaký text se jedná, tak můžu poradit jen požadovaný text vložit do “Poznámkový blok” (Notepad – součást všech systémů Windows). A zněj to znova klávesovou zkratkou ctrl+a označit a překopírovat sem do formuláře pro vložení příspěvku. Poznámkový blok umí odstranit HTML z textu.

Pošli mě to na mail daniel@rybolovnorsko.cz nebo to sem prostě vlož a já ten text upravím, tak aby byl v pořádku a čitelný.

😉

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Informace ke srazu:

Koná se v Praze v sobotu 3.12.2016 v Besední Restauraci v Hlubočepích (jako v minulých letech).

11-13 hod. – prezence účastníků a oběd

od 13 hod se budou konat přednášky,po kterých  bude následovat TOMBOLA o hodnotné ceny.

Celá akce pak bude zakončena diskuzemi a volnou zábavou…

Po celou dobu akce bude k dispozici teplý a studený bufet za 300,-Kč/osoba.

Částku 300,-Kč (vstup a jídlo) prosím posílejte na účet – 249789238/0300 (do poznámky napište své jméno a počet lidí), nebo lze i hotově u vstupu.

Pro ty, kteří budou potřebovat zajistit spaní, máme cca 80 m od restaurace, penzion pro 12-16 lidí. Další kapacity ubytování máme domluvené u Honzáka.

Více info Vám podáme zde na stránkách a průběžně Vás budeme informovat o dalších podrobnostech.

Těšíme se na Vaší účast…..Mára a Zerpík.

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Je v hodnotě 300,-kč zahrnuté i vstupné? Jinak skvělá akce, těšíme se!

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

prosím o připsání ještě 1 člena vydra-cz

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Je v hodnotě 300,-kč zahrnuté i vstupné? Jinak skvělá akce, těšíme se!

prosím o připsání ještě 1 člena vydra-cz

Ano je to cena i se vstupným.

Vydra-cz – dopsáno.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Marek Zoul a nebo Vladimír Zelenka, dojedeme dva, tak si mě jeden z vás napište.

Ahoj.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Marek Zoul a nebo Vladimír Zelenka, dojedeme dva, tak si mě jeden z vás napište. Ahoj.

No to se schází pěkná partička…..super…zapsáno

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Dostal jsem zprávu,že na sraz dorazí početná skupina zo Slovenska vedená Miro Tončíkem….a samozřejmě i František s Danou z Moravy…

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Můžeme se opět těšit na nevšední zážitky a vtipné vyprávění producenta,režiséra a filmaře žraloků Steva Lichtaga, který by měl po roce zavítat na náš sraz….!!

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

…a opět nebude chybět i něco sladkého….

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Ahoj Maro, myslim ze si to taky nemuzu nechat ujit. Tak se mnou prosim pocitejte a prosim rezervaci stolu Zoomáků 🙂  Dojedname zitra u Hrocha – uz se tesim na plznicku…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 194)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 5.sraz přátel norského rybolovu v Praze 3.12.2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...