Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás rádi pozvali na 5.sraz přátel norského rybolovu.
Konat se bude v sobotu 3.12.2016 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích.
Toto je jen první upoutávka.Více informací budeme průběžně dodávat.
Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás rádi pozvali na 5.sraz přátel norského rybolovu.
Konat se bude v sobotu 3.12.2016 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích.
Toto je jen první upoutávka.Více informací budeme průběžně dodávat.
Chci vložit text a píše mi to nesmysly????????
Jaký text? Prostý text? Text s html obsahem? Každopádně text který napíšeš přímo sem do formuláře na vložení příspěvku, nemůže po odeslání obsahovat "nesmysly". Pokud chceš vložit text od jinud z internetu (stejně tak když je text zkopírován z internetu, pak vložen do MS Word a poté znovu zkopírován sem), tak to nesmysly obsahovat může. Prostě HTML.
Pokud nevím přesně o jaký text se jedná, tak můžu poradit jen požadovaný text vložit do "Poznámkový blok" (Notepad - součást všech systémů Windows). A zněj to znova klávesovou zkratkou ctrl+a označit a překopírovat sem do formuláře pro vložení příspěvku. Poznámkový blok umí odstranit HTML z textu.
Pošli mě to na mail daniel@rybolovnorsko.cz nebo to sem prostě vlož a já ten text upravím, tak aby byl v pořádku a čitelný.
;)
Odpovědět
Informace ke srazu:
Koná se v Praze v sobotu 3.12.2016 v Besední Restauraci v Hlubočepích (jako v minulých letech).
11-13 hod. - prezence účastníků a oběd
od 13 hod se budou konat přednášky,po kterých bude následovat TOMBOLA o hodnotné ceny.
Celá akce pak bude zakončena diskuzemi a volnou zábavou...
Po celou dobu akce bude k dispozici teplý a studený bufet za 300,-Kč/osoba.
Částku 300,-Kč (vstup a jídlo) prosím posílejte na účet - 249789238/0300 (do poznámky napište své jméno a počet lidí), nebo lze i hotově u vstupu.
Pro ty, kteří budou potřebovat zajistit spaní, máme cca 80 m od restaurace, penzion pro 12-16 lidí. Další kapacity ubytování máme domluvené u Honzáka.
Více info Vám podáme zde na stránkách a průběžně Vás budeme informovat o dalších podrobnostech.
Těšíme se na Vaší účast.....Mára a Zerpík.
Odpovědět
Je v hodnotě 300,-kč zahrnuté i vstupné? Jinak skvělá akce, těšíme se!
Odpovědět
Je v hodnotě 300,-kč zahrnuté i vstupné? Jinak skvělá akce, těšíme se!
prosím o připsání ještě 1 člena vydra-cz
Ano je to cena i se vstupným.
Vydra-cz - dopsáno.
Odpovědět
Marek Zoul a nebo Vladimír Zelenka, dojedeme dva, tak si mě jeden z vás napište.
Ahoj.
Odpovědět
Marek Zoul a nebo Vladimír Zelenka, dojedeme dva, tak si mě jeden z vás napište. Ahoj.
No to se schází pěkná partička.....super...zapsáno
Odpovědět
Dostal jsem zprávu,že na sraz dorazí početná skupina zo Slovenska vedená Miro Tončíkem....a samozřejmě i František s Danou z Moravy...
Odpovědět
Můžeme se opět těšit na nevšední zážitky a vtipné vyprávění producenta,režiséra a filmaře žraloků Steva Lichtaga, který by měl po roce zavítat na náš sraz....!!
Odpovědět
Ahoj Maro, myslim ze si to taky nemuzu nechat ujit. Tak se mnou prosim pocitejte a prosim rezervaci stolu Zoomáků :-) Dojedname zitra u Hrocha - uz se tesim na plznicku...
Odpovědět