Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

4. sraz Rybolovnorsko v Praze – 14.11.2015

Ahoj norci - rádi bychom Vás všechny pozvali na

4.sraz Rybolovnorsko v Praze.

Konat se bude v sobotu 14.11.2015 opět v Besední restauraci v Hlubočepích.

Program přednášek dodáme průběžně,ale určitě se můžete těšit na zajímavé vyprávění...

Jídlo bude řešeno teplým a studeným bufetem po celou dobu srazu.

Více informací u Zerpa v prodejně rybářských potřeb,

(603 563 002 Vláďa ) nebo na marek.zoul@seznam.cz.

Na Vás všechny se těší Zerp a Mára45.

Od mikrofonu Vás bude provázet Zerpík a já se pokusím dotáhnout nějaké prasátko do tomboly...

Odpovědět

4.sraz rybolovnorsko Praha 14.11.2015 - Besední restaurace Hlubočepy

11-13 hod - PREZENCE zúčastněných ( pro každého je připraven dárek )

12-13 hod - OBĚD ( řízek sloní "ouško" s bramborovým salátem )

od 13 hod - PÁSMO PŘEDNÁŠEK ( budou 2 přednášky za sebou a pak 20 min. přestávka ).

cca v 19 hod. - TOMBOLA ( první cena zájezd do Norska na Smolu a mnoho dalších hodnotných cen )

a pak následuje VOLNÁ ZÁBAVA až do rána .....

V době 11-19 hod. bude v sále zákaz kouření.Myslíme,že 20 minutové přestávky budou pro kuřáky dostatečné.Děkujeme předem za pochopení.

Po celou dobu trvání akce,bude pro všechny připraven studený a teplý bufet,na baru káva a voda.A samozřejmě prodej rybařiny na stánku u Zerpíka.

Maro neni napsana prestavka na panaky 😅😅😅

čau Maro, pocitej teda, ze dorazime 2-3. Dva sme jasný, treti to zvazuje. Honzaku, jak to vypada s ubytovanim, bylo by jeste :-)

Díky, čau T.

[citace]Tomas-HEKTOR napsal:

čau Maro, pocitej teda, ze dorazime 2-3. Dva sme jasný, treti to zvazuje. Honzaku, jak to vypada s ubytovanim, bylo by jeste

Díky, čau T.[/citace]

Ahoj Tome, pro tebe a dalsi me kamarady mam ubytovani vzdy. 😅😅😅

[citace]honzak napsal:

Tomas-HEKTOR napsal:

čau Maro, pocitej teda, ze dorazime 2-3. Dva sme jasný, treti to zvazuje. Honzaku, jak to vypada s ubytovanim, bylo by jeste

Díky, čau T.

Ahoj Tome, pro tebe a dalsi me kamarady mam ubytovani vzdy. 😅😅😅[/citace]

Tak to je super :-) tak s nami pocitej :-) doufam, ze od mista srazu to neni mooc daleko, je to kousek, zejo?:-D

Co by si kamenem dohodil 😅😅😅

[citace]honzak napsal:

Co by si kamenem dohodil 😅😅😅[/citace]

Ja bohuzel budu v zahranici a nebudu se s celou partou kamaradu pozdravit.Moc mne to mrzi a preji vam vsem paradni zabavu JAKO PRASE

[citace]dedo145 napsal:

honzak napsal:

Ja bohuzel budu v zahranici a nebudu se s celou partou kamaradu pozdravit.Moc mne to mrzi a preji vam vsem paradni zabavu JAKO PRASE

[/citace]

Tak to je teda velka skoda, to Vláďa obrečí :-) az tuhle informaci dostane, tak nevim, jestli vubec pojede...

[citace]dedo145 napsal:

honzak napsal:

[/citace]

To si děláš dedo145 prdel...

Ahoj

Musim se na poslední chvíli omluvit z víkendového srazu , musim v pátek nutně letět do Norska , mam tam nějaké důležité vyřizování . Docela me to mrzí , chtěl jsem poklabosit se pouště lidma - tak bohužel příště .

Ahoj

Luboš

Luboši škoda, myslel jsem, že pokecáme, tak příště.:-?:-?

[citace]Tomas-HEKTOR napsal: čau Maro, pocitej teda, ze dorazime 2-3. Dva sme jasný, treti to zvazuje. Honzaku, jak to vypada s ubytovanim, bylo by jeste

Díky, čau T.[/citace]

Ok dopsáno...

Ahoj všichni.Blíží se datum srazu,tak budeme se Zerpíkem muset udělat stopku a objednat jídlo.

Tak kdo máte ještě chuť zavítat mezi stejně postižené kamarády a užít si den s rybami celého světa,dejte do středy vědet....

Snad dorazím taky, vůbec ještě nevím, jak to bude, středa rozhodne..Zubař!!!!!!

To sroubek282:toho zubaře ti moc nezávidím:-?taky bych tam měl zajít..ale už tak mám dost bolesti:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.