Nápověda Doporučujeme:

Top 5 – Září 2016

V měsíci září byl největší zájem o tyto druhy nástrah a vybavení. Nechte se inspirovat tím, co si pro úspěšný rybolov Norsku pořizují ostatní rybáři se stejnou slabostí pro mořský rybolov jakou máte Vy. Nejdříve si představíme pět nejprodávanějších nástrah a pak pět kousků nejžádanějšího vybavení.

 

Nástrahy

1. Vláčecí ryba ATOKA Scaler 12cm BS2 – Vláčecí ryba z měkké, ale odolné gumy, která funguje spávně i při pomalém vedení. Ryba je napuštěna speciálním rybím, olejem, který se po namočení postupně uvolňuje.

 

2. Jig hlava 30g žlutá fluo – Jigová hlavička osazena 3D okem a kvalitním háčkem s úpravou na moře. Ideální pro lov v hloubkách 5 – 20m. V kombinaci se ZOOM se jedná o neodaletnou nástrahu pro polaky a další treskovité druhy.

 

3. ZOOM Bait Ol´ Monster Scuppernong Candy – Vynikající nástraha na treskovité ryby, velmi oblíbená zejména treskou polak a treskou obecnou. S těmito nástrahami bylo dosaženo skvělých výsledků při lovu ryb v oblasti jižního a středního Norska.

 

4. Jig hlava 20g červená fluo – Jigová hlavička osazena 3D okem a kvalitním háčkem s úpravou na moře. Ideální pro lov v hloubkách 5 – 20m. V kombinaci se ZOOM se jedná o neodaletnou nástrahu pro polaky a další treskovité druhy.

 

5. DAIWA Duckfin 20cm Liveshad – Live Perch – Prvotřídní kvalita Daiwa Tournament. Perfektní chod a zpracování. Made in Japan. Kdo neviděl na vlastní oči, neuvěří – jako živý. Nejpoužívanější velikost 20cm především na tresky a halibuty. Perfektní tvar a precizní detaily. Nástraha se pohybuje ze strany na stranu už při pomalém navíjení. Barvy pro čisté i zakalené vody.

 

Vybavení

1. Sundridge Crossflow Extreme – Dvoudílný zateplený, plovoucí oblek Extreme vybavený prodyšnou dýchající membránou.

 

2. SPRO ZALTARC 750 – Špičkový naviják s přední brzdou a náhradní cívkou. Odolný proti mořské vodě.

 

3. Pletenka SpiderWire – Stealth Braid 0.17mm 11.6kg 270m – Spider splétaná šňůra Spiderwire STEALTH – olivově zelená. Legendární pavoučí šňůra na mořskou přívlač.

 

4. Impregnace NIKWAX TX Direct Spray-On – Zlepšuje voděodolnost a obnovuje prodyšnost. Snadné použití. Vyrobeno na bázi vody. Vhodné k impregnaci všech prodyšných textilií.

 

5. Držák prutu – Vynikají pomůcka pro lov na maso nebo trolling. Doporučujeme používat s magickým okem. Držák má bezpečnostní zámek proti vyklouznutí prutu.

 

Tento článek zatím nikdo nekomentoval, buďte první!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(13)
(110)
(15)

Nahrávání ... Nahrávání ...