Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Trajekt na Smolu
Toto vlákno budu rád navštěvovat. Na Hitře jsem začínal své norské rybaření. Poprvé jsem byl v Edenu pak v Dolmoy, Kvenver a teď Smola Jostolen. Zdeněk
Harty napsal:
Kde se to nechá koupit?
Harty napsal:
zdendek napsal:
Toto jsem si koupil na srazu v Prušánkách od Honzy Dufka. Tak jsem zvědavý jaký to bude mít úspěchVypadá dokonale,to musí fungovat.Za kolik se to dá pořídit a jaká je to velikost.tipuji tak 15cm.
Má to 30cm a 480g. Myslím že to stálo okolo 800kč
Toto jsem si koupil na srazu v Prušánkách od Honzy Dufka. Tak jsem zvědavý jaký to bude mít úspěch
Jsou nějaké novinky?
bocman napsal:
Ahoj.Nevím jestli sem můj dotaz patří,ale zkusím to.V červenci máme v úmyslu navštívit lokalitu SORVIKA.Máte někdo zkušenosti s tou to lokalitou?Za případné odpovědi,předem děkuji.
Tak už jsi sehnal partu?
kikibut napsal:
Ten gaf s tím lanem je supr
Taky jsem vyděl že někteří v konečné fázi mytí oplachují ve slané vodě.
Pafka napsal:
2 Zdendek- Při dobrém počasí by to asi nešlo čekat 6 hodin. Kolikrát se stane že se nevyjede třeba tři dni a pak se to dohání na poslední chvíli. To by se muselo nechávat v krabičkách. Tak asi zůstanem u klasiky
My je vyklepáváme vždy při dalším filetování, když potřebujeme prázdné krabičky. Ale myslím si, že by mělo při mražení na cca -25 stupňů a při opatrnější manipulaci stačit i cca 6 hodin (filety už budou mít formu kvádru a v mikrotenu se potom domrazí. P.
Ahoj. Sleduji diskuzi o krabičkách. Chtěl jsem se zeptat jak dlouho to zamrazujete aby drželi filety pohromadě když je vyklepáváte?
Bohužel jsme si s naší party nevzali žádný foťák. Jestli někdo máte ještě nějaké fotky tak je se dejte. Dík
Ještě děkuji Jance za tanec.
-
AutorPříspěvky