Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Ve Spálově jsem byl poprvé a byla to skvělá akce.Poznal jsem tam úžasnou partu chlapů a všem moc děkuju za velice přátelskou atmosféru. K organizaci klobouk dolů před Šroubkem,ono přijít do připraveného sálu s několika hodinovým programem může vypadat z pohledu hosta jednoduše, ale opak je pravdou. Už se těším na fotky, myslím, že to nejlépe dokreslí neopakovatelné setkání přátel norského rybolovu….
Lončák je čerstvě ulovenej a chtěl jsem jen něco málo přispět. Do Spálova jedu poprvé a už se těšim na skvělou partu z tohoto fóra. Takže velké díky Vám Péto.
Jezdíme v květnu stejnou trasu taky v šesti lidech Vianem s vlekem a platíme přibližně stejně bez objednaní,ale letos to chceme taky zkusit objednat přes p.Vágnerovou.
Jasně a uz se i chystá sladká specialitka8-)8-):-D
To Došky: a jestli se dostanu do Spálova, tak budou zase:-):-):-)
Tak to souhlasím:-D:-D:-D:-D:-D
Ale je to další chráněný černý predátor, který škodí zase nám myslivcům:-?
Na českých rybnících způsobují kormoráni roční škody až 130 milionů korun.Jejich odlov je možný pouze s povolením kraje,ale od 1.září bude vyškrtnut ze zvláště chráněných druhů,čímž umožní jejich jednodušší odstřel.A myslím,že je na řadě další přemnožený predátor a to je krkavec:-E
To Respi:Tady jede do Norska taky někdo z Mostu? Tak to je super,s naší partou jezdíme na Smolu…
To Kim: Já taky občas fotím a nafotit vážku už vyžaduje hodně trpělivosti a umu,aby z toho byla takhle krásná fotka.Klobouk dolu…
Má tam i velryby,ale špatný fotky.
BC-Pemberton,pohled z kamarádova chaty.
Kančí maso je jedno z nejlepších ze zvěřiny. Záleží na stáří kusu,lépe konzumní je lončák do dvou let stáří. Na guláš jsou vhodné přední-plece a klišky
, na lepší pečeni zadní kýta,hřbet a také krkovice a žebra. Delikatesa jsou steaky ze svíčkové, hřbetu a šálů z kýty. Zvěřinu je lepší nakládat. Na přípravu zvěřiny se používá kořenová zelenina, koření na zvěřinu, víno i pivo, sádlo a další dle chutí:-)
Vám taky děkujem, je tam skvěla a přátelská atmosféra…:-):-):-)
-
AutorPříspěvky