Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Radislav Kryl
ÚčastníkZdar kluci, moc mě mrzí, že jsem se nemohl zůčastnit, přijeli jsme minulou sobotu z dovolené pořádně nachlazení a ještě dnes beru antibiotika.Přesto jsem se chtěl zůčastnit, ale zazmatkoval jsem, teď sedím u počítače, dívám se kdy to začíná, protože z nepochopitelnýho důvodu mám zafixovanou sobotu a s hrůzou v očích čtu ohlasy jaky to bylo perfektní.Mám to za rohem, moc jsem se těšil a teď su tak nasrané, že jsem si musel otevřít na uklidnění slivku.Jinak Dalibore su moc rád, že se Ti to dady na Moravě podařilo, podle ohlasů, tak dobře zorganizovat.
Takže zas někdy příště , ahoj všichni Radek.
Radislav Kryl
ÚčastníkTo Mikulcak
trochu pozdě, ale přeci. Náhodou jsem obecňačku udělal na silvestra pro pár přátel stejně jak píšešjen zakysanou smetanu 2x a sladkou 1x a do toho sušený česnek. Byla to bomba i pro mě to byla příjemná změna.
Radislav Kryl
ÚčastníkTo je super, i termín, tu hospodu znám, minulý týden tam měl tchán zlatou svatbu, velmi pěkné a domácí prostředí a výborně vaří. Už se těším.
Radislav Kryl
ÚčastníkFotka je to sice pěkná, ale jinak hrůza, jak tam ti lidi můžou půl roku v takové tmě žít.
Radislav Kryl
ÚčastníkPřeji všem příjemné Svátky Vánoční,a hodně štěstí,zdraví a rybářských úspěchů do r.2010 a aby nám to tady pěkně odsypávalo, než se dostaneme do Norska
Radek.
Radislav Kryl
ÚčastníkZdar kluci, myslím, že ideální by byl pátek, ale od 6.2.10 do 20.2. 2010 jsem na dovolené, kde si doufám taky zachytám. Rád bych se zúčastnil, kdyby to bylo po 20.2. měl bych nějaké fotky doufám že zajímavé.Jinak jak to vyjde tak to vyjde, budu se nažit přijít.
Čau Radek
Radislav Kryl
ÚčastníkAhoj Michale,
hoď sem prosím Tě ten recept co dělal na Soroyi Ismail, tu zapečenou tresku s uzeným lososem a hlavně ingredience použité v té smetanové zálivce.
Dík Radek
Radislav Kryl
ÚčastníkSouhlasím s Vlkousem, dělal jsem u nás sma?enicu i z hub které u? byly ojíněné ,pravda bylo kolem 0°a nic nám nebylo. Opravdu v?echny houby potřebují kvalitně tepelně zpracovat.Osobně dám osmahnout cibulku, vlo?ím nakrájené houby dle mno?ství podliju vodou 2 – 3 dcl a dusím a? do úplného vypaření vody, kdy jsou hoby jen na tuku, potom teprve přidám vajíčka a česnek. Ostatní koření dle chuti předem do dusících se hub.
Jinak z Norska si vozím houby taky podu?ené pouze ve vodě a zavíčkované ve vět?í sklenici a doma je potom dále zpracováváme na kyselo se zeleninou nebo do sádla ap.samozřejmě je mo?né je taky su?it, ale nezpracované je nepřevezete.
Radislav Kryl
ÚčastníkChtěl bych taky přispět tro?kou do mlýna, Místo chleba se nám osvědčily předpečené dalamánky, nejlépe celozrnné na dopékání. V?ude mají aspoň obyčejnou troubu a za dest minut máte čerstvé pečivo, se snídaní a svačinou na loď to vychází asi na 3 ks na den, jinak na loď si beru dost sladkého , jako fidorky su?enky máčené v čokoládě musli, čokoládu a podobné výrobky. Za týden na moři v Norsku sním víc sladkýho jako za celý rok, ale je to kalorické a nenáročné na úpravu a navíc dobrý pamlsek, na který během roku nemám pomy?lení.
Na cestu si beru grilované kuře a vakuované uzeniny a krájený chleba.
Na oběd s sebou není na ?kodu vakuovaná krkovice a vakuované uzené kuře, dá se to upravit mnoha způsoby.
Radislav Kryl
ÚčastníkPři zpracování jater si vybírám nejméně napadená a to dost pečlivě, jeto poznat dobře po hmatu. Pokud je na povrchu víc jak řekněme pět parazitů tak je vyhazuji, proto?e jsou napadeny i uvnitř a kdy? to potom křupe mezi zubama tak je z toho na b… S jikrama jsem to nezkou?el treska není jeseter a vůbec kaviár jsou sirové jikry a kdy? ten mak smrdí po kocourovi tak to nemusím.Vařené v rybí polívce , to je něco jiného.
Radislav Kryl
ÚčastníkVá?ení, navigace je jen program, který je nutné po zadání cíle zkontrolovat, zda trasa vyhovuje va?im po?adavkům.Mám Tom Toma, ale zkou?el jsem i jiné programy, nakonec Vás vět?inou dovedou kam potřebujete, ale někdy Vám v polovině cesty zahlásí dojeli jste do místa určení. Zále?í na tom jak kvalitní byly dodány mapové podklady. Např. v Norsku kolem Aure kdy? jsem zadal Aukan tak mě to vedlo kolem moře proto?e číslo silnice je stejné pro celý okruh, ale to je na del?í diskusi. Dal?í problém s navigací je, kdy? si zadáte bod zájmu jako průjezd a je tam objí?ďka, nebo trasu částečně znáte a jedete vedlej?í cestou, minete-li bod zájmu, navigace Vás bude vracet zpět, i kdy? budete pokračovat po správně zvolené cestě dál.Je nutné zru?it trasu a zadat ji znovu, ale to jsou drobnosti, které se dají rychle vyře?it.Důle?ité je, ?e Vás navigace v případě náhodného zabloudění ( přejetí sjezdu z dálnice)je schopna vyvést na správnou silnici!
Nechci tady moc prudit, ale stalo se mě, ?e se vybil GPS přijímač(mám externí)před Berlínem ve 2hod ráno a ne? jsem ho připojil k nabíječce , tak jsme byli uprostřed Berlína. Navigace nás spolehlivě vyvedla ven a je?tě jsme u?etřili asi 20km a prohídli si osvětlenou historickou část. Prostě s navigací je sranda.
Radislav Kryl
ÚčastníkJo vím, Fridase znám, jestli jede? na sraz do ?ďáru tak se tam uvidíme.
Čau Radek.
Radislav Kryl
ÚčastníkAhoj Dalibore, tak to se mů?eme někdy vidět v Ořechově na mysliváku, mám od tam man?elku a jezdíme do Ořecova na plesy.,
Radek.
Radislav Kryl
ÚčastníkZdar kluci z Ji?ní Moravy,kdy? se k tomu nikdo nemá tak já se hlásím aspoň jako první Jihomoravák. Su z Rajhradu a jezdím zatím střední Norsko oblast Aure x Hitra.
Radislav Kryl
ÚčastníkAhoj Michale, co to má znamenat? To jste ulovili vrtulník pomocí speciální Vietnamské zbraně ZDBTPSV(zvlá?tě dlouhá bambusová tyč, pro srá?ení vrtulníků)? Doufám,?e se nikomu nic nestalo, proč k tomu něco nenapí?e??
-
AutorPříspěvky