Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 278)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: RECEPTY #1033964
    monty1
    Člen

    [citace]kikibut napsal:

    Můj oblíbený recept co děláme s kamarádem

    Halibutí tatarák ala Kikibut a Kubík Musil

    ingredience:

    podle počtu osob pro dvě stačí 500-700g halibuta.

    sojovou omáčku

    cibuli

    okurky (kyselé)

    rozdrcená rajčata

    citron

    mletou papriku

    kmín drcený

    čerstvý nadrcený pepř

    sůl

    Postup: Halibuta zbavíme kůže a nařežeme na tenké nudličky. Ty za pomocí ostrého nože nasekáme na jemnou kašovitou hmotu. Rozdrtíme rajčata nebo namixujem a přidáme k halubutovi. Zakapeme sojovou omáčkou a promícháme. Cibuli a okurky nakrájíme na malé kostičky a přidáme je k halibutovi. nadrtit pepř a přidat kmín a papriku.Zakapat citronem a nechat tak 2-3h v chladu a až potom dosolit ! Ryba by ji totiž vstřebala a byla by pak i možná přesolená ,když ji po vytažení ještě posolíte. Podávat na topinkách potřené česnekem !

    Stejný postup děláme i s lososem a treskou [/citace]

    Tak to vypadá moc dobře……….

    😎

    odpověď na: RECEPTY #1033963
    monty1
    Člen

    [citace]petras napsal:

    monty1 napsal: No už jsem to tu jednou dával před nějakým časem, ale dám to tu ještě jednou. Stojí to za to.

    Rybí salát:

    Rybu zbavime hrudních kostí, páteře a kůže. Nakrájíme z filet na cca.6cm široké pásky. Rybu opláchneme a osušíme utěrkou. Kousky nasolíme a uložíme do plastové dózy, kterou lze víkem uzavřít, a necháme odležet vlednici dvě hodiny. Následně rybí kousky zalijeme octem na 24hodin. Ocet nám odvápní drobné kůstky. Uvaříme si jedno Deko, jako na okurky, a necháme vychladnout. Po 24hodinách ocet vylejeme a nakrájenou filetu opláchneme vodou. Osušenou rybu zalejeme studeným Dekem tak, aby bylo rybí maso úplně zalito. V lednici necháme minimálně 6 dní rybí maso uležet.

    Po šesti dnech naložené maso umyjeme vodou. osušíme a nakrájíme na kostičky. Do mísy vložíme nakrájené rybí maso na kostičky, přdáme sterilovaný hrášek, a na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu dle libosti a spojíme majonézou. Dochutíme solí, pepřem.

    To deko už bez octa,doufám[/citace]

    jo, jo……………………….

    😎

    odpověď na: Politika a jine(jen pro silne zaludky) #1033911
    monty1
    Člen

    2 upir:

    Souhlas…….

    😎

    odpověď na: Nové jigy pro příští sezónu #1033878
    monty1
    Člen

    ok 😎

    odpověď na: Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd…. #1033877
    monty1
    Člen

    jj,

    to jsou ony.

    😎

    odpověď na: Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd…. #1033871
    monty1
    Člen

    2 kikibut:

    …ale jedny jsou snad 50cm nebo více???

    😎

    odpověď na: Nové jigy pro příští sezónu #1033869
    monty1
    Člen

    Hlavně ať to není CHINA, to jsou fakt šmejdy. V Číně jsem si koupil 3x kufr s kolečkama a 3x kolečka upadly. Dovedu si představit vozíček pro rybáře, a jak po chvíli provozu upadnou kolečka………mazec

    😎

    odpověď na: RECEPTY #1033867
    monty1
    Člen

    No už jsem to tu jednou dával před nějakým časem, ale dám to tu ještě jednou. Stojí to za to.

    Rybí salát:

    Rybu zbavime hrudních kostí, páteře a kůže. Nakrájíme z filet na cca.6cm široké pásky. Rybu opláchneme a osušíme utěrkou. Kousky nasolíme a uložíme do plastové dózy, kterou lze víkem uzavřít, a necháme odležet vlednici dvě hodiny. Následně rybí kousky zalijeme octem na 24hodin. Ocet nám odvápní drobné kůstky. Uvaříme si jedno Deko, jako na okurky, a necháme vychladnout. Po 24hodinách ocet vylejeme a nakrájenou filetu opláchneme vodou. Osušenou rybu zalejeme studeným Dekem tak, aby bylo rybí maso úplně zalito. V lednici necháme minimálně 6 dní rybí maso uležet.

    Po šesti dnech naložené maso umyjeme vodou. osušíme a nakrájíme na kostičky. Do mísy vložíme nakrájené rybí maso na kostičky, přdáme sterilovaný hrášek, a na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu dle libosti a spojíme majonézou. Dochutíme solí, pepřem.

    odpověď na: Nové jigy pro příští sezónu #1033861
    monty1
    Člen

    2 MifakM:

    Nezbude ti něž fofrovat s patentem…..

    😎

    odpověď na: Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd…. #1033855
    monty1
    Člen

    jj,

    😎

    odpověď na: Nové jigy pro příští sezónu #1033853
    monty1
    Člen

    [citace]MifakM napsal:

    monty1 napsal:

    Čím víc se blíží čas odjezdu, tím více těžkna bedna s nástrahami…..

    někdy by se černoch hodil na tahání bedny, co???

    Porid si na to tohle :

    Je skladaci, tak ti to v aute ani moc prostoru nezabere [/citace]

    Super nápad………… budu o tom přemýšlet.

    8-)8-)8-)

    odpověď na: Nové jigy pro příští sezónu #1033847
    monty1
    Člen

    já myslel nosiče, jako z filmu. Ti z Chánova by mi olovo prodali ve sběrně kovu…..

    😎

    odpověď na: Nové jigy pro příští sezónu #1033840
    monty1
    Člen

    Čím víc se blíží čas odjezdu, tím více těžkna bedna s nástrahami…..

    někdy by se černoch hodil na tahání bedny, co???

    😎

    odpověď na: Nové jigy pro příští sezónu #1033834
    monty1
    Člen

    Tak to je škoda. Jestli máš kontakt na výrobce zeptej se. Ty jigové hlavy jsou super.

    😎

    odpověď na: Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd…. #1033832
    monty1
    Člen

    Ty kleště Rapala jsou super. Můžu říct, že jsou asi to nejlepší, co je na trhu.

    😎

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 278)