Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
lukluk
ČlenKousky ryb na chunanský způsob(čínská)
Potřebujeme: 1 kg tresky,pórek,červenou kapii,lžičku zázvoru,půl lžičky pálivé papriky,4 stroužky česneku,2 lžíce sojové omáčky,sůl, olej.Na těstíčko pak 2 bílky,2 lžíce hladké mouky,2 lžičky solamylu a lžíci sójové omáčky.
Příprava: Porce tresky nakrájíme na kousky 3-4 cm dlouhé,osušíme.Uděláme těstíčko,ryby obalíme a opečeme do zlatova.Vyndáme a do výpeku přidáme pórek,čer.papriku,česnek,vše ochutíme zázvorem a sójovou omáčkou,přisolíme a zeleninu restujeme do měkka.Na talíř dáme kousky ryby a přelijeme orestovanou zeleninou.Podáváme s rýží,bramborem,hranolkama,bram.kaší……
TRESKA NA ZELENINĚ
Potřebujeme:500g tresky,červenou papriku,cibuli,pórek,sůl,zázvor,pepř,lžičku mleté červené papriky,hladkou mouku,citronovou šťávu,sojovou omáčku,olej.
Příprava:Porce tresky pokapeme citronovou šťávou,osolíme a necháme asi hodinu uležet.Rybu pak osušíme,hladkou mouku promícháme s čer.paprikou,zázvorem a v této směsi porce ryby obalíme.Pečeme na oleji z obou stran do zlatova.Opečenou rybu dáme na teplé místo a ve výpeku podusíme nakrájenou papriku,pórek,cibuli,plátky česneku.Když je směs měkká,přisolíme ji,opepříme a lehce zakápneme sojovou omáčkou.Porce ryby přendáme na talíř a pokryjeme je zeleninovou směsí.Jako příloha se hodí brambory.
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
lukluk
Člen
-
AutorPříspěvky