Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
kulik
ÚčastníkSchází se nás čím dál víc, což je fajn, ale potřebujem najít hospůdku se salónkem, tak cca pro 30 konzumentů a stím, že v případě vyjímečném se dá přidat židle. Například, když by nás navštívil Northwolf a pod. Samozřejmě, že by tato základna měla být někde u metra, aby spojení pro všechny bylo přijatelné. Tato základna by se stala základnou pro pražský klub norků a jejich přátel. Konaly by se zde pravidelné měsíční srazy a samozřejmě se zde mohou jednoúčelově scházet skupinky na porady a řešení problémů spojených s mořským rybolovem i v mezičase. Nějaký návrh měl Pafka, ale v iniciativě silně zlenivěl a tak prosím všechny o návrhy na takovouto základnu pro pražské norky, díky všem. Vzhledem k naší „žravosti“ je výborná kuchyně výtána!!!! Suprové by bylo, pokud majitel nebo provozovatel by byl sám zapálený norský vlk!?!:-D
kulik
ÚčastníkNestíhá všechno najednou, pochop to! Zpívat, popíjet, chytat ryby, filetovat a psát nejde přeci najednou a pokud tam jsou ještě frajarky s černyma očima, tak to už vůbec ne!
kulik
ÚčastníkSchází se nás čím dál víc, což je fajn, ale potřebujem najít hospůdku se salónkem, tak cca pro 30 konzumentů a stím, že v případě vyjímečném se dá přidat židle. Například, když by nás navštívil Northwolf a pod. Samozřejmě, že by tato základna měla být někde u metra, aby spojení pro všechny bylo přijatelné. Tato základna by se stala základnou pro pražský klub norků a jejich přátel. Konaly by se zde pravidelné měsíční srazy a samozřejmě se zde mohou jednoúčelově scházet skupinky na porady a řešení problémů spojených s mořským rybolovem i v mezičase. Nějaký návrh měl Pafka, ale v iniciativě silně zlenivěl a tak prosím všechny o návrhy na takovouto základnu pro pražské norky, díky všem. Vzhledem k naší „žravosti“ je výborná kuchyně výtána!!!! Suprové by bylo, pokud majitel nebo provozovatel by byl sám zapálený norský vlk!?!:-D
kulik
ÚčastníkTak to je nový druh místního významu?
kulik
ÚčastníkTo Dedek: Maš pravdu. Ta 100 dorš je keler.
kulik
ÚčastníkTak se mi zda, že hodláte konkurovat Honzovi Dufkovi v těch mnících. Krásné úlovky jen tak dál.
kulik
ÚčastníkPochvala, moc pěkné ryby. A lovcům mnoho takových a i větších.
kulik
ÚčastníkTak Kime, klidnou cestu,hodně krásných zážitků, plno ryb a trofejky k tomu. Pozdravuj Honzu.
kulik
ÚčastníkTo Northwolf: Diky, moc hezké čtení a fotky. A pokud by Tě vítr zavál někdy do Prahy, tak Tě rád poznám a poklábosím s Tebou.
kulik
ÚčastníkJá používám většinou 1 nůž. A filetovat přes prkénko by mi ani nevadilo, vždyť nemusí byt vysoké. Hlavně, abych nemusel po filetování čistit celou loď. Je pravda, že se dá spláchnout a pak vypustit. Asi by to chtělo vyzkoušet a zvolit si to optimální pro sebe.
kulik
ÚčastníkTo chocho: Ten stoleček je super, ale situoval bych jej obráceně, aby mi do lodě nešel odpad. Myslím tak, že strana bez postranního prkénka je situována ven z lodi.
kulik
ÚčastníkTo Mikulcak: Zdravim a můzes sem dat foto toho prkznka, třeba i z obou stran. Díky.
kulik
ÚčastníkTak vcera se podarili jeste 2 placky na stejnem miste a to vyherci nejdelsi ryby Milanovi a jedine zene zajezdu. Maro, fotky nebudou, nebot tu nejses a pro me fotografovani neni. Nyni musim jit dobalovat a pripravit se na prijezd Honzy peciny a dalsich.
kulik
ÚčastníkTo mas pravdu, prave prijel vyherce nejdelsi ryby turnusu s halikem 125 cm. Chytil jej v 10 m, kdyz mu vyjel za treskama co chytali a dostal ho na gumu.
kulik
ÚčastníkMaro diky za prani. Dnes v noci se dalo vyjet. Nachytali se dorsove do 80 cm.,polaci do 85 cm, keleri do 80cm, par okouniku a makrel. Vysledek byl dobry. Zacina nejsmutnejsi cast, baleni. I kdyz jsem zde byl 2 turnusy, tak bych tu vydrzel. Nyni, prijede Hoza Pecina a spol. a pak Kim se svoji spolecnosti a to budou urcite prima party. Tak ve stredu opet v Praze a 17.6.2013 hura na pivko k Hrochovi.
-
AutorPříspěvky