Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
kulik
Účastník[citace]mara45 napsal: to kulik:dedo by měl být v době našeho srazu ve Španělsku na sumcích.Ale třeba to dopadne jinak,necháme se překvapit….[/citace]
Nechám se překvapit!!!:-?
kulik
ÚčastníkDoufám, že přijde „deda 145“ na sraz v Praze 30.11.2013, abych jej mohl osobně poznat, že je úžasnej je už dáno tím, že je fousatej, neboť všichni fousatí jsou úžasní.:-D:-D:-D
kulik
ÚčastníkJirko, opět krásné fotky a ještě hezčí ryby. Velká gratulace, také bych si rád zachytal, ale zas až příští rok a tak vyrazím u nás apoň na candoše. Už se těším na Tvé přehánění a na nová horká místa, která příští rok vyzkouším. Pozdravuj Hozu a ještě toho většího halíka.:-P
kulik
ÚčastníkKrásné fotky, krasné ryby, krásné zážitky a vzpomínky a nyní hurá na srazy a vymýšlení nových a ještě lepších návazců, technik a vychytávek, jak být ještě úspěšnější. A tak Petrův a Poseidonův zdar, Vám všem.:-P
kulik
ÚčastníkTo Dorsak: Ono se to tvrdnutí věkem přesouvá na ty játra.:-D:-D:-D
kulik
ÚčastníkJirko, stále fouká a nebo už vyrazíte, ať vidíme i nějakou rybku?:-P Né, že by na Vás nebyl krásný pohled!:-D:-D:-D
kulik
ÚčastníkPánové, to je život!:-D:-D:-D
kulik
ÚčastníkVzácná návštěva se musí vždy dobře pohostit. Záhadná je, ale ta neubývající lahev značky: METAXA?:-D:-D:-D
kulik
ÚčastníkMoc hezké, pohoda, klídek a tak to má být.A co vyrazit na houby nebo zde nerostou?:-? Snad už se to zlepší a budete moci zase vyrazit na vodu a objevovat nová horká místa a zkoušet již známá.:-P
kulik
ÚčastníkDíky, vyzkouším to příští rok. Játra jsem doposud nedělal.:-|
kulik
ÚčastníkTak to neznám a jsem pln údivu a nevěřil bych, kdybych Vás neznal.Jak říká Kim, člověk se neustále učí. Takže filety např. ze sleďů, makrel či kelerů nasolit(hodně) a nechat v chladnu a temnu a vydrží i roky a nezkazí se a jsou poživatelné bez následků na zdraví a životě. Vlastně takto konzervoval ryby už Columbus. Taky to musím příští rok zkusit. Seženu uzavíratelné kbelíky od salátů a budu nasolovat.:-P
kulik
ÚčastníkJirko a to ty makrely necháš v soli a vezeš domů a nebo je už v Norsku naložíš do octové vody a vezeš domů a nebo je tam zpracuješ a sníte. Nechápu to proč jsou už nyní v soli. Já, když dělám salát bebo filety v zelenině z kelerů, tak je vezu zamražené a solím po rozmrazení doma před použitím.:-?
kulik
ÚčastníkJirko a co ty houby, rostou?:-x
kulik
Účastník2Zerp: Vem jich víc určitě si jich od každé barvy několik vezmu. 😕
kulik
ÚčastníkKrásné fotky i povídání, díky. Pohodovou cestu domů.:-P
-
AutorPříspěvky