Nápověda Doporučujeme:

kulik

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,056. až 2,070. (celkem z 2,149)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Monte Negro, lov tuňáků #47988
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    To sroubek: Moc heký. Díky. A jak chutnal místní tuňák?

    odpověď na: Monte Negro, lov tuňáků #47779
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    Poslední snímek mi přijde typicky středomořský a myslím si, že je to Španělsko.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    To kim: Já jsem si přivezl domů zmražená klepeta krabů, které jsme zabíjely spařením a doma jsem je po rozmrazení vařil a byla to pochoutka. Nepozoroval jsem rozdíl od uvařených přímo v Norsku. Je pravda, že jsem je zkonzumoval cca do 1 měsíce.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    To Harty: Tak musím přiznat, že se mi Tvůj postup líbí nejvíc a zatím jsem rozhodnut jej přijmout a spojit s odsávačou. Myslím si, že to budou nejlepší filety v Norsku.

    Díky Vám všem za rady, postřehy a informace. Hezký den.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    2 Vlkous: Díky, asi máš pravdu, ještě mám čas na přemýšlení.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    To zerp: Kucíííí, tak kdo mi to poví!!!!:-S

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    To mara: Kolik krabic od mléka potřebuješ na jednu bednu?

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    To Vlkous: Tak si mi vnuknul myšlenku sehnat někde vyhozené kartonové krabice, které bych mohl použít jako Ty tu hliníkovou a tak zamrazit vakuově zabalené filety v těchto krabicích a při balení to udělat jako Ty a nebo je rovnou vyhodit.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    To mara: Díky, už se těším. U nás si každý hraje na svém písečku a proto hledám jak a co. Stále ještě koketuji se systémem odsávačky, neboť to znám ze spracovávání výpěstku na chalupě. A taky proto, že si zde mohu udělat poce pro 1,2 nebo více osob a nemusím rozmrazovat vše, když si chci udělat např. večeři.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    2 Step: Souhlasím s Tebou, že je to vše na zvážení každého z nás čemu dá přednost. Já také nejsem zastáncem dlouhého zdržování se ve filetárně, ale když pak vidím poctivě a úhledně udělané balíčky a ještě k tomu popsané a v různobarevných obalech, tak trochu závidím. Tak tu hledám co nejúspornější systém, abych se už nemusel tolik stydět za své výtvory.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    to Vlkous: Připojuji se k Preparatorovi, díky.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    To Holzby: Potvrzuji, že záleží na kvalitním odsávání, takže ty levnější nejsou zcela vhodné i když asi použitelné, ale jen pro silné jedince.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    To mara: Díky, ale na Hitře to bude už pozdě. Vem prosím Tě 1 krabičku na příští “Pokec Norků” a ukaž mi Váš systém. Pokud jej přijmu, tak si mohu vše připravit už pro tu Hitru. Díky.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    2 northwolf: Vycházím z toho, že ve vodě maso je obklopené vodou. Při zamrazování dochází k tlaku z venku, ale i zevnitř zmrazováním tekutiny v buňkách, kdežto při normálním zamrazování dochází k tlaku jen v buňkách a následně k jejich porušené/trhání.

    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    2 kim: Kime, Ty to máš vymyšlené a Tvoje loď je vlastně malá továrna na zpracování úlovků.Už Ti chybí jen mrazák. 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,056. až 2,070. (celkem z 2,149)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(6)
(20)
(164)
(26)

Nahrávání ... Nahrávání ...