Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
To Milos, Jigin1 a Harty: Díky Vám za krásné čtení, rady a poznatky k přemýšlení. Věřím, že všichni zde si rádi přečtou a několikrát i další Vaše přízpěvky.:-P
Harty to nedělej a pošli nám ho sem!:-x
To milos: Díky. Jsou to moc hezké postřehy a moc zajímavé čtení. A pro mě je přínosem porovnání Tvých, svých a i ostatních zkušenosti, zde popsaných. Určitě mám o čem přemýšlet a co vymýšlet na sezónu 2014.:-?
Tak stále nikdo nevypátral co je to za gumu (str. 10) a nebo kdo ji vyrábí?:-x
Harty, barvy jsou to krásné a která bude ta nej na polaky v roce 2014!!!:-D
Já typuji tu modrou, první z leva a nebo tu zlatou čtvrtou z leva .:-(
Ta guma je hrozně jednoduchá a proto je to vlastně na příští rok jediná co sháním.Zatím ale nic a nikdo ani nepsal jestli ji někde nenašel nebo kde se dá sehnat.Je to tato- napsal Harty.Omlouvám se, ale neumím zkopírovat obrázek, který je na předchozí straně.
Tak prosím všechny norky, pokud někdo zná tuto nástrahu a ví, kde ji koupit nebo kdo ji vyrábí a nebo nabízí, ať nám to sdělí!!!
Díky.:-|
Ta radost a škodolibost ve výrazu je přímo lidská. Nadherný snímek.:-P
Harty, souhlasím a další pořadí bych složil takto:
1. 2 z prava
2. 6 z prava
3. 1 z prava
4. 4 z prava
5. 5 z prava
6. 3 z prava
:-D:-D:-D
Harty, Ty nás zlobíš a napínáš. To snad budeme muset vyhlásit soutěž, kdo první zjistí co je to za zázračné gumy a od koho/odkud jsou?:-D
Moje úlovky jsou obdobné jako u Kima a je to z oblasti Hitry (Dolmsundet): obecná 40%, polak 30%, keler 20% a ostatní 10%. Bude to i tím, že jezdíme od stejné cestovky a na stejné místo. Moje pozorování ohledně množství ryb je takové, že v lokalitách ve kterých lovím je to odvislé hlavně od počasí (dlouhá zima, studená voda a pod.).:-|
Tak Harty, ať se Ti vždy vše splní.:-?
A nesvařil si jí někdo ze dvou různých???? 😡
Harty, proč by se to nemělo někomu líbit? Mě se ten Tvůj přispěvek moc líbil a je to Tvůj názor a já s ním i souhlasím, ale některé ryby jsem v konzumní velikosti nechytil, např ďase jen menšího a byl vrácen moři, halibuta zatím nikdy, jednoskvrnku taky jen menší.
U nás doma, což je zajímavé a slyším to z více stran, se také a to hlavně vnoučata, upřednostňuje maso tresky obecné. Já mam také rád polaka. Meší kelery používám do salátu a po “obalení” v mouce s různým kořením a pálivou paprikou nebo čili je ve friťáku smažím do zlatova na máximální teplotě a to je pochoutka. Makrel mám málo, neboť jezdím z jara a ty udím. Okouník a mník, souhlasím s Hartym. Platýze jsem si nikdy nebral, tak nevím.
To Jigin1 a Kim: Také si přivezu něco na vylepšení trpělivosti. Snažím se to rozmotat a téměř vždy se mi to povede. Nejhorší jsou trojháky a “bagry” na menší kelery (na salát a upražení) a makrely.:-D:-D:-D
Harty a z těch gum je, která ta tvoje nej!!!:-|
Harty, krásná sbírka. Které jsou však Tvé nejoblíbenější a kterým nejvíc důvěřuješ???:-?
-
AutorPříspěvky