Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
mirecek napsal: Mě za letos 2x Norsko začal nanofil praskat v uzlu? Máte někdo zkušenost dlouhodobým používáním?
Ahoj a vážeš ten uzel dvojitě?
Sim napsal:
Tato se mi líbí mejvíc.Moc pěkné fotografie.
Ahoj já ho loni chytil ve Froyafjordu v hloubce sto metů na fluopilkr 500g s cáry masa z makrely.Délka stodva cm.Záběr to nebyl nic moc spíš jen zatahání.:-)Chytil jsem jen tohoto a z turnusu jsem byl jediný. Tak si myslím že to byla spíš náhoda, protože druhá ryba na návazci byla jednoskvrnka.
AHOJ TOTO JE PRÁCE MÉ KAMARÁDKY A SKVĚLÉ CUKRÁŘKY Z PLZNĚ.
Ahoj.Já používám gelové vteřinové lepidlo Loctite na lepení očí a případné opravy gum.Guma po opravě v pohodě drží a dá se dále používat.Po úplném poničení gumu strhnu a zbylé lepidlo seškrábnu nožem.Doporučuji gumy připravit dopředu ,jelikož ta patlačka na lodi zato nestojí.:-)
honza dufek napsal: …štikozubci kolem metru se stávají skoro běžným úlovkem…
To je nádhera.:-)
WOHANKA-TEAM napsal: MifakM napsal:
Proč si myslíte že to tak je?
Protože jsou Norové lenoši.
Je to tak.:-D:-D:-D
Ahoj. Pusťte si zítra dopoledne počítač zadejta http://www.norge.cz a cestujte po vodním kanálu v Telemarku.
No já rád vařim ,takže do tutoho sezení klidně půjdu.Řádně zatížíme chuťové pohárky.Jen se domluvit kdy a kde.Vzhledem k tomu že jsme roztroušeni po celé ČR, tak bych volil nějaké místo uprostřed.:-DA nejlépe někde u vody ,aby mohl člověk nejen vařit, ale třeba si i zavláčet.:-D
Právě jsem ukončil výrobu rybího salátu podle příspěvku VLKOUŠE.Je to poměrně zdlouhavá záležitost, jelikož proces trvá skoro týden,ale rozhodně to stojí zato.Je to velká dobrota a doporučuji všem.:-)Tímto mu také děkuji.
kikibut napsal: Ahoj rybaříci, nevíte někdo kde by se dal koupit Halibutí sportovní pohár. Každoročně máme mezi sebou soutěž a pokaždé je výhra víno, nebo tvrdý chlast, atd. Někde na webu jsem něco našel , ale bohůžel jsem zapoměl kde.
respi napsal: Joo máme novýho prezidenta na Těchto stránkách diskuzního fora Šalamouna,všechno ví ,všude byl,spal asi v knihovně,je to starej Mořskej vlk,jenom kroutím hlavou kam ten kluk na to chodí…
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WOHANKA-TEAM napsal: husky19 napsal:
Pojištěním pro jednoho člena v lodi vrtuli asi vyřešíš, ale případnou záchrannou akci asi ne. Pojištění se bude vstahovat pouze na jednoho, jediného pojištěného člena posádky!!
Bohužel, to si mnoho lidí vůbec neuvědomuje. Pojistka jsou nejblbějc investovaný peníze do doby než se něco stane. Sohlasím.Když se pak něco přihodí a né že bych někomu něco takového přál, tak se hrozně diví.Lidem často nedochází že jsou na moři a né před barákem na chodníku.Co mi to letos dalo práce než jsem ostatní přemluvil aby si tu pojistku udělali pořádnou.Bohužel né u všech se zdařilo.Naštěstí bylo vše v pohodě.
Došky
husky19 napsal: Několik let jsme vozili do Norska sůl a ocet na zavináče ze sleďů. Nikdy jsme jich ale nechytili tolik, aby se to vyplatilo. Pak jsme jednou zkusili udělat makrely a zjistili, že jsou lepší než sledi!!
Recept:
Makrely vyfiletovat a filety naložit do soli. Klidně solí zasypat, nejdou přesolit. Solí ryba “ztuhne”. Za 1-2 dny filety oprat a naložit na 24 hodin do čistého 8% octa. Ocet zlikviduje kosti. Následně nakrájet na velmi jemná kolečka cibuli a mrkev a udělat nálev jako na znojemské okurky. Do filety zamotat cibuli a mrkev, zajistit párátkem a naskládat do nádoby. Následně zalít nálevem a necht několik dní. Takto upravené se dají za týden konzumovat a vydrží v lednici i několik měsíců. (Pokud je tedy někdo nesežere)
Pokud se nechcete motat se zavináči, je možné jen do nádoby skládat a prokládat cibulí a mrkví. Dělám jich každý rok zhruba 300 filet a nikdy se žádná nestačila zkazit.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ono se už toto řešilo v tématu – Jaké thermoprádlo a kde ho kupujete.Strana sedm.
-
AutorPříspěvky