Nápověda Doporučujeme:

husky19

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1,591. až 1,602. (celkem z 1,602)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Aktuální informace střední Norsko 2012 #42159
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    Máš pravdu, resty je třeba likvidovat. Užij si dovču v Egyptě a já dám určitě vědět jak nám to na Dolmoy funguje.

    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    To MifakM:

    Nevidím v tom problém, jedu se pobavit a prožít pěkný víkend. A to se mi určitě povede. 😛

    Jen jsem chtěl trochu podpořit Sorgu aby se neupínal k malichernostem a přijel “pobejt”. No řekni, kdy máme možnost se potkat, popovídat a vyměnit zkušenosti?

    odpověď na: Aktuální informace střední Norsko 2012 #42151
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    Kime, žádná tragédie! To je přeci na té rybařině to nejhezčí. Ale v září si to snad vynahradíme. SNAD!

    Jedeš v listopadu na sraz?

    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    A ještě se omlouvám za hrubku ve slově zvírazní x zvýrazní. Samozřejmě je správně s “ý”. Tak pardon, jsou přeci prázdniny 😉

    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    Nevím sice odkud Sorga je, ale musím se ho trochu zastat. Sice jen malinko, ale přeci. Kdyby byl odněkud z dáli a kalkuluje s cenou benzínu či nafty, nebude to moc levný výlet.

    To ale není můj případ. Já se moc s kolegy moc těším na nové i staré kamarády a známé. A pokud nám MifakM zajistí dobré moravské vínko, …:-). Nemám nic proti cuvée, některé je fakt špičkové, zvírazní chuť jednotlivých odrůd a je ku prospěchu. Naproti tomu bych nerad pil směsku podřadné kvality odpovídající “krabicáku z Lidlu” :-x.

    Ale to určitě nebude náš případ. MifakMovi věřím a určitě to bude skvělé.

    A Sorgo, zahoď splín a pesimizmus a pojeď také. Vždyť výlety do Norska také něco stojí a dáváme to rádi a i několikrát ročně. Tak proč na pokraji zimy nepokecat s partou přátel z celé republiky o činnosti, kterou máme tak rádi. Vždyť se známe jen z různých diskuzních fór a pod svými přezdívkami.

    Když to tak po sobě čtu, tak to vypadá jako “reklama na sraz” :-D, ale rozhodně tomu tak není a já (i moji kolegové)se opravdu moc těšíme!!

    odpověď na: Aktuální informace střední Norsko 2012 #42132
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    Už začátkem června jsme se vrátili z Dolmoy. Měli jsme od Kima (za což mu ještě jednou děkuji) pěkná místa na halíky. Také bych je tam čekal, ale nepovedl se ani jeden. A to je na té rybařině krásné. Nic není předem jasné. Jedeme na stejná místa ještě v září, tak se snad poštěstí.

    Dnes jsem se stavěl za Simem v Dolní Lhotě a zjišťoval informace o Soroya, kam jedeme v květnu 2013. Koupil jsem i vychvalovaný Roybait Jig, takže rozhodně nehážu pušku do obilí!

    odpověď na: Druhy ryb #42091
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    Pyskounů je, hlavně dole na jihu, poměrně hodně, ale tomu pyskounovi na obrázku nebude na tom štěrku asi nejlépe 😐

    odpověď na: Kdo, kdy a kam jede 2012 #42064
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    13.9. Dolmoy

    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    To MifakM:

    Dík, zítra jedu do Brna a zastavím se za Michalem v Dolní Lhotě. V květnu jedeme na Soroyu, tak potřebuji nějaké informace. V Norsku jsem byl již 16x (hlavně Hitra a Dolmoy), ale vysoko jen 1x Kokelv.

    Ve čtvrtek by měl mít kolega jasno a já ti potvrdím konečný počet.:-)

    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    To MifakM:

    Čtyři lidé tutově a poslední zvažuje své časové možnosti.

    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    Je třeba někam poslat peníze předem, nebo se platí až na místě?

    Už se moc těšíme!

    odpověď na: RECEPTY #42018
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

    Mník je skvělá ryba! Maso trochu sušší, ale jinak výborná. Dělám ho často na řízky. Ještě lepší je příprava na venkovním grilu na lávovém kameni. Udělám porce dle libosti, přidám česnek, kadeřavou petržel a zakapu olivovým olejem. Nechám uležet několik hodin. Před přípravou osolím a připravuji na lávovém kameni. Důležité je, aby byl kamen dokonale rozpálený. pokud není, bude se maso ke kameni lepit. Příprava je vemi rychlá a výsledek skvělý!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1,591. až 1,602. (celkem z 1,602)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...