Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Jak jste si již určitě všimli, tak proletošek vybíráme lokalitu bohužel až na září. Nechceme však chytat pouze makrely. Doporučíte někdo lokalitu, kde by si v tuhle dobu mohl člověk ještě solidně zachytat větší ryby?

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

to: PEN, jezdím řadu let v září, jednoduchá otázka,složitější odpověď, musíš vědět přibližnou lokalitu,,,,

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

Záleží co považuješ za velkou rybu. My jezdíme každé září k ostrovu Vega a celkem si zachytáme na to,že je to brané jako rodinná dovolená. Bez echolotu, chytáme kde nás zrovna napadne atd. Většinou jen na vláčáky, kvůli dětem. Ale každý rok jsme vytáhli alespoň jednu metrovku. Minulý rok se vytáhlo pár koček, několik větších okouníků (50cm), makrely, keler 107cm, oba druhy mníků, hodně jednoskrvnek, dorshe většinou tak 60-70cm ale…

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Lokalita je mi celkem jedno, zvažoval jsem Saltstraumen, ale po informacích v diskusi asi ne, lákají mě Lofoty, Senja a po dnešní rozhovoru se SIMem Soroya. Pokud možno cílová ryba keler, velikost raději větší – nejde o množství, ale o sport

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...