Zdar Norci. Dnes v noci vyrážame do Západného Norska do BUD. Je to asi 250km pod Bakkanom. Dúfam,že tam bude dobrá Wifi,tak budem informovať. Ak máte nejaké poznatky z tejto oblasti, dajte to sem,aj s fotom.Díky
Zdar Norci. Dnes v noci vyrážame do Západného Norska do BUD. Je to asi 250km pod Bakkanom. Dúfam,že tam bude dobrá Wifi,tak budem informovať. Ak máte nejaké poznatky z tejto oblasti, dajte to sem,aj s fotom.Díky
Taky si rikam ze je to nakej fake news. Ja mam info, ze se pochytalo celkem slusne, Za cca 5 hodin ve 2 lidech asi 20 ryb, Sice zadni obri ale polaci do 70 cm. A to nedojeli ani na top mista ktera meli v planu. Chytano na lehkou privlac na hloubce kolem 12 m. Pokusim se vymamit nake fotky ale vim ze se moc nefoti...
Odpovědět
Ahoj Hyse. Máme sa dobre, lode máme jednu s kabinkou 100hp a jednu plastovú 550cm a 50hp. Chytile sme tri lengy/asi 90cm/ ,10 kusov obecné tresky/60-70cm/ a polakov 12/50-70cm/.Jednu ihlu 25cm. Malé kelery sú,tak budú aj iné ryby. Ale pobavil som sa.
Odpovědět
JAKOBO: lodě máte dobré a až bude počasí,můžete vyzkoušet tohle místo. Občas tam jezdím a jsou tam všechny ryby.Na vrcholcích a v chaluhách hlavně polaci. Západně mníci a okouni.S loděmi jak píšeš,tak 15-20 minut jízdy.
Odpovědět
Ahoj Jakabo, postradam zde zpravu o dnesním (ne) uspesnem dni :-)
Odpovědět
jegrhans- díky za typ.Pred hodinou tam jedna polovica party vyrazila.Tak výsledok až zajtra.
Hyse- Dnes to bolo takto. tnými raňajkami -slanina s vajíčkami a potom som celý deň bol na lodi len do počtu a nič som nechytil. Inak chytili jedného kelera,asi 10 polakov a jeden mieň 134cm. Ani jedna treska obyčajná.
Ale inak sa máme výborne,počasie luxusné a partia v pohode.
Odpovědět
Díky za info. No hlavně že je dobré počasí . Však oni najedou a určitě si poradne zachytate. Budeme se těšit na další info a hlavně fotky. Lovu zdar
Odpovědět
Na večer až do polnoci boli traja z našej party na večernom love a výsledok 5 polakov +-70cm . Vodu máme ako olej, malé kelery sa objavujú len ojedinele. Chytáme pri prílive, pri odlive ani ťuk.
Odpovědět
JAKOBO: tak to mě mrzí.Je to dobré místo. No snad začnou žrát a nachytáte. BUD je dobrá lokalita.
Odpovědět
jegrhanz, dnes to dopadlo výborne. Počasíčko jak z rozprávky,vietor 2m/s. Obecnačky hľadáme,ale za celý deň len 2 ks, prívlač na polakov funguje super-dnes naj 86cm, kelerov mraky-naj 93cm a jeden môj halibut. Ale všetko na otvorenom mori, tak 12km od prístavu.
Odpovědět
Tak to je super! Já ti chtěl právě napsat, že jsem viděl u Bjornsundu obrovská hejna černých tresek.Chytejte raději je,na obecné se vykašlete. Lov černých tresek je zážitek a kvalita a chuť jejich masa je daleko vyšší než u obecných.Já osobně obecné tresky vůbec nevyhledávám,zato po černých jdu.Někdy s nimi plují i velké jednoskvrnky,které jsou, co se týká masa ,také vynikající. Tak lovu zdar!!
(škoda že halík nebyl větší.Chytají se tady fakt velcí,ale i tak dobrý..)
Odpovědět
Dnes nám fúkalo od pevniny 8m/s a na vode sme neboli. Tak sme sa išli pozrieť na Averoy, či tam náhodou nestretneme Janku. Majú tam krásne.
Odpovědět
Po ceste cez Atlantic road sme videli celý štáb filmárov a ich zázemie, ale Jamesa Bonda 007 sme nevideli. Fotil som len cez okno za jazdy,lebo to tam celé chránia.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...