Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 13°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

ZAMRAZENI RYB

Martin Rollo
04.11.2009 ID: 523774

Vzdy jsem ryby zamrazil s kuzi a byly stavnate letos jsem prvne kuzi stahnul a maso je suche je to asi tim mrazakem.

0
Odpovědět
Bohuslav Poles
04.11.2009 ID: 1006486

je to tím, ?e ků?e působí na maso jako oblek a tolik to nepromrzne a nevytáhne ven vodu. Je lep?í zamrazit filety s ků?í a kdy? je doma rozmrazuje? (nejlépe je nechat den předem v ledničce, aby povolily pomalu), tak před jejich přípravou ků?i odstranit. Jde to skoro stejně dobře, jako u čerstvých filet. Ka?dopádně je nejlep?í filety připravovat i s ků?í, nebo? pod ků?í zůstane nejvíc tekutin a loje, tak?e maso pod ků?í je nej??avnatěj?í a nejchutněj?í. Já osobně ků?i odstraňuji jen v případě, ?e filety zapékám s omáčkou. Jo a taky ryba s ků?í si zamrazená déle udr?í svou chu?.

0

Odpovědět

borda
09.11.2009 ID: 1006532

Musím souhlasit ?e ků?e má velkej vliv na finální chu?.Jen ten filet po opláchnutí osu?ím hadrem,aby z něj nekapala voda a ?up do mrazáku.

0

Odpovědět

stipko
09.11.2009 ID: 1006533

Je pravda, ?e filet opláchnutý v slanej (morskej) vode je chu?ovo lep?í, ako po oplachu v sladkej vode?

0

Odpovědět

stipko
09.11.2009 ID: 1006534

Čo sa týka ko?e, s?ahujeme ju pri veľkých rybách. Pod ko?ou zostáva veľa tuku a rýchlo menia aj po zmrazení chu?.

0

Odpovědět

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.