Vzdy jsem ryby zamrazil s kuzi a byly stavnate letos jsem prvne kuzi stahnul a maso je suche je to asi tim mrazakem.
Vzdy jsem ryby zamrazil s kuzi a byly stavnate letos jsem prvne kuzi stahnul a maso je suche je to asi tim mrazakem.
je to tím, ?e ků?e působí na maso jako oblek a tolik to nepromrzne a nevytáhne ven vodu. Je lep?í zamrazit filety s ků?í a kdy? je doma rozmrazuje? (nejlépe je nechat den předem v ledničce, aby povolily pomalu), tak před jejich přípravou ků?i odstranit. Jde to skoro stejně dobře, jako u čerstvých filet. Ka?dopádně je nejlep?í filety připravovat i s ků?í, nebo? pod ků?í zůstane nejvíc tekutin a loje, tak?e maso pod ků?í je nej??avnatěj?í a nejchutněj?í. Já osobně ků?i odstraňuji jen v případě, ?e filety zapékám s omáčkou. Jo a taky ryba s ků?í si zamrazená déle udr?í svou chu?.
Odpovědět
Musím souhlasit ?e ků?e má velkej vliv na finální chu?.Jen ten filet po opláchnutí osu?ím hadrem,aby z něj nekapala voda a ?up do mrazáku.
Odpovědět
Je pravda, ?e filet opláchnutý v slanej (morskej) vode je chu?ovo lep?í, ako po oplachu v sladkej vode?
Odpovědět
Čo sa týka ko?e, s?ahujeme ju pri veľkých rybách. Pod ko?ou zostáva veľa tuku a rýchlo menia aj po zmrazení chu?.
Odpovědět