Každý den vyvážíme zbytky, většinou do blízkosti přístaviště. Jsou zkušenosti a úspěchy ze 7.-10.ti vyhazováním zbytků na určitém místě?
Každý den vyvážíme zbytky, většinou do blízkosti přístaviště. Jsou zkušenosti a úspěchy ze 7.-10.ti vyhazováním zbytků na určitém místě?
Ahoj,
myslím, že plavat to bude určitě, max. to trochu klesne pod hladinu ale rozhodně ne na dno.
Takže se to musí řádně zatížit.
Taktéž jsem byl kdysi u toho, že jsem si doma nachystal spoustu partiklu pro chytání na řece a chytře si ho zamrazil abych pak lépe mohl zakrmit, aniž bych si uvědomil, že se to prostě nepotopí a bude to plavat. Dodnes se mi kamarád směje jak jsem mával kostce ledu, která si to mašírovala hezky po vlnách. :-D (naštěstí to byla jen 1).
Bylo mi tenkrát asi 15 let.
Odpovědět
Je to uplně logické,už někdo viděl kus ledu co se potopí na dno??????????Bez kamene nebo zátěže to zůstanew pod hladinou.8-O8-O8-O8-O
Odpovědět
Na Loppě-Sandland v r.2012 jsme dvě party a možná i více part, vyváželi zbytky nedaleko za výjezd z přístaviště. Chytání v tomto místě jsme, naše parta nezkoušeli. Později jsme se dozvěděli, že na tomto místě dostali Ukrajinci kapitálního halibuta. Údajně 90kg. V mrazáku po něm zůstala jen "palice".
Odpovědět