Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Zajímavý úlovek

Dnes jsem dostal zajímavý úlovek z Polska. Treska obecná 24,5kg 125cm. Lovec bohužel neuvádí na co a jakým způsobem tuto rybu ulovil. Takových tresek mám pár chycených a míry mě moc nesedí. Moje tresky kolem 24kg měřily vždy 135+. 125cm by odpovídalo spíše váze 18-20kg. Je možné ulovit v Polsku takto velké ryby? Jaké jsou vaše zkušenosti s rybolovem v Polsku?

Odpovědět

http://www.youtube.com/watch?v=XeaigfWHCKw 

Ahoj,ulovena v oblasti More og Romsdal-střední Norsko,komuna Gjemnes,pilkřík 90g,hloubka 20m,květen

112cm,16kg

V Polsku sem nebyl,ale byl tam sůsed a pravil-už nikdy víc.Byl tam dvakrát.

Ahoj na této lodi jsem celkem pravidelným návštěvníkem .Jezdíme tam s partou z Ostravy a Hlučína když máme abstáky a Norsko je v nedohlednu.Kapitánovi se přezdívá kapitan Pirat :-)) je to sympatický chlapík jenž se živí jen tím že má penzionek a lodě pro rybáře a specializuje se na lov tresek obecných  na Batu.Jako u každé rybařiny už jsem zažil dny kdy jsme nechytli teměř nic a dny kdy to byl opravdový masakr .tento výlet kdy vyjíždíme v pátek .cesta z Ostravy cca 10 hodin a chytáme pak v sobotu a nedeli a pondelí je návrat domů stojí cca 3500,-Kč i z ubytováním ........ cena lodi je závislá na počtu lidí na lodi ....... my si pronajímame vzdy celý kutr a je nás tak 8-10.Vleze se tam az 20 lidí ale pak to není o pohodě.

Pro ty kdo by chteli kontakt tak je zde .......http://neptun.intermedia.net.pl/

Kdyby nekdo chtel domluvit termín a neumí polsky tak mu to tam klidne domluvim .Zdarec Bwman

Zajímavé video, absolutní masaři, ještě že netrefili na hejno sardinek, už by bagrovali moc malé ryby.   :-D  

Mě by Polsko lákalo. Do Norska se 2x za rok nedostanu, ale odskočit si na víkend do Polska mě přijde dobrej nápad.

V PL sme už boli párkrát - v Kolobrzergu, ale takýto úlovok sme nemali nikdy. V Gdaňskej zátoke je hlbšia voda, tak aj tresiek tam bude viac. Jeden krát sme videli tresku, ktorá mala asi meter. Inak všetko okolo 55 - 60 cm. Vždy sme tam boli na začiatku januára - hlavná činnosť losos na Parsete.

Do Polska jedeme s partou v polovině května tak jsem zvědavý.Jedu tam poprvé tak si to aspoň vyzkouším.Jedu s těma co tam byli a byli spokojení.Ale je pravda že pokaždé není posvícení.Jedeme do Gdaňska taky na kutr o 8-10 lidech.No je to asi tím že mi to Norsko tak chybí protože na sever jedu na konci srpna.

To neki: hlavně nám pak dej vědět, jaké to tam bylo a jaké jsou Tvé dojmy. Co tady a na jiných webech sleduji, tak jsou buď milovníci nebo odpůrci lovu v Polsku. Něco mezi tím se skoro nevidí.

To Salmon:Určitě vědět dám a nějaké fotky taky.Snad bude i trochu toho štěstí.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!