Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 683 odpovědí. Do diskuze (156 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel valta a poslední změna proběhla před 3 dny a 10 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 684)
  • Autor
    Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

To je zajímavé. Deset let zpátky jsme jich ve stř. Norsku měli plné klece a občas se chytil i na udici. Ale poslední dobou jsem jich moc neviděl. Spíše mi přijde , že ubívají . Ten královský mi ale chutná více.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Podle mapy to spíš vypadá, že se chladná voda posouvá k jihu kolem pobřeží. To by spíš bylo “globální ochlazování” místo “globálního oteplování”.

Frantisek Necekal
    Účastník
    (45 odpovědí)

V Česku žije nejvěští štika světa. Světový rekord ulovil Lukáš Matějka. Nový rekord

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Při lovu tresek norský rybář ulovil prahistorickou rybu, která se omylem zamotala do sítí. Ryba, pravděpodobně druh nějakého žraloka, byla puštěna zpět do moře.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

V Bergenu ulovena obří oliheň na přívlač.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

sice to sem nepatri, ale dnes jsem pomohl rybaři vytahnout podseknuteho sumce za ocas pri vlaceni gumou,delka 241cm vah odhadem pres 100 kilo ,vecer dam foto,zdolaval ho 1,5 hod.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

zapomel jsem, ryba vracena do reky

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

delka241cm

Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Navrh na zmenu podminek pri vyvozu ryb.

https://fiskeribladet.no/nyheter/?artikkel=70834&fbclid=IwAR2_OEat4PmJsnzszyDnn_Rbfh8SSVZxF4IC1UBMyMxUCixe4MESNRas6Ns

cesky text najdete na strance aktualit na mych strankach rybolov-cestovani-norsko.

Upozornuju, ze se jedna o navrh k prodiskutovani. Jeste nic nebylo rozhodnuto!!

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

Janko, díky za info. Zajímavá je i diskuze po tím článkem.

Zajímalo by mě, a je to možná dobrá otázka pro Dukeho ohledně nové ankety,  kdyby se naplnily nejčernější scénáře a Norsko by zakázalo vývoz ryb totálně, jak by to ovlivnilo chuť českých rybářů do Norska ještě vůbec jezdit.

Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)

Pokud by nám sebrali filety, tak na dovolenou by do zimy nikdo nejel. Odpadlo by 80% lidí, protože tam se jezdí hlavně pro maso.

scan
    Účastník
    (48 odpovědí)

Je fakt, že za 25 let kdy Čeští rybáři jezdí do Norska prošlo Norsko změnami, změnami ve smyslu zvýšení byrokracie a administrativy. Pokud by prošel tento idiotský návrh nevímkoho ztratilo by Norsko atraktivitu pro desetitisíce turistů a příjmy v turistice by klesly závratným tempem. A žádný plyn by to nevyrovnal.

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Nechápem, prečo sa navážate do Nórov, snáď by bolo na mieste poďakovať nenažratým hovädám, čo nerešpektovali limity a dokázali pašovať aj 600kg filiet…či?

Peeta
    Účastník
    (127 odpovědí)

Muzeme jen asi tem nenazrancum co nerespektuji pravidla pekne podekovat. Je jasne ze 20 kg filet je lepsi nez 20kg celych ryb. Nejvic mi na tom novem navrhu ale vadi, ze ryby jsou cim dal vic prolezle parazity a ty bez vyfiletovani z ryby neni jak dostat. Pomerne casto musime zahodit i cele bricho ne z rozezranosti, ale protoze tech cervu je tolik, ze se to proste  vybrat neda. A predstava ze si doma rozmrazim na obed rybu, ktera bude takto prolezla cervy se mi opravdu moc nelibi. A to se uz vubec nebavim o tom, ze bych nekomu takovou rybu dal.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 684)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...