Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.
Já myslím, že ne, je to čistě ryba pacifiku, vod kolem Aljašky. Harty, más fotku, toho, co jsi vytáhl v Norsku?
Odpovědět
Má někdo zkušenost s němcema ohledně přepravy filetovacích nožů v os.autě.Parta od kamoše dostala za ně pěkný flastr.
Odpovědět
Má někdo zkušenost s němcema ohledně přepravy filetovacích nožů v os.autě.Parta od kamoše dostala za ně pěkný flastr.
Ahoj. Uz to tu psala Janka. V nemecku je nuz chladna zbran. Nuz se prevazet muze, ale musi být uzamcen v nejake bedince nebo schrance. Pak je vse ok. Proste nesmi být po ruce. Janko jestli ne tak mi oprav.
Odpovědět
Odpovědět
Já myslím, že ne, je to čistě ryba pacifiku, vod kolem Aljašky. Harty, más fotku, toho, co jsi vytáhl v Norsku?Já ji nevytáhl, já na ni jen koukal jak tele . Je chyba , že jsem ji nevyfotil. Škoda, že ji sem nedal lovec, který ji ulovil.
Odpovědět
Já měl nuž v kufru auta ještě v kufříku s cajkama a stejně mne vybrali soudruzi z NDR,Byl to nožík který se otevýral jenou rukou a to do strany ne dopředu.Velikost přesně už nevím ale tak těch10-12cm ,Filetáky jim nevadili.Po pul roce mi přišlo vyrozumění z nějakého ředitelstvý jejich policie že pokuta byla oprávněná za nedovolené ozbrojování.Tak pozor na nožíky od Větnamcu.
Odpovědět
Sex ve Švédsku, bez písemného souhlasu je znásilnění, rozhodli poslanci ve švédském parlamentu.
Odpovědět
Tak, to je úlovek. Radost i překvapení je krásně vidět ve tvářích lovců. Velká gratulace.
Odpovědět
Úlovek českého lovce ze včerejška. Lukáš Adam ulovil 12kg lososa na moři, s délkou 1m. Uloveno na přívlač pilkin v barvě makrela 60g.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...