Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Zajimavosti

Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.

Odpovědět

Já myslím, že ne, je to čistě ryba pacifiku, vod kolem Aljašky. Harty, más fotku, toho, co jsi vytáhl v Norsku?

Má někdo zkušenost s němcema ohledně přepravy filetovacích nožů v os.autě.Parta od kamoše dostala za ně pěkný flastr.

Má někdo zkušenost s němcema ohledně přepravy filetovacích nožů v os.autě.Parta od kamoše dostala za ně pěkný flastr.

Ahoj. Uz to tu psala Janka. V nemecku je nuz chladna zbran. Nuz se prevazet muze, ale musi být uzamcen v nejake bedince nebo schrance. Pak je vse ok. Proste nesmi být po ruce. Janko jestli ne tak mi oprav.

http://rybolovnorsko.cz/forums/topic/delka-cepele-noze-v-nemecku

Včerejší oslavy státního svátku v Bergenu

Já myslím, že ne, je to čistě ryba pacifiku, vod kolem Aljašky. Harty, más fotku, toho, co jsi vytáhl v Norsku?
                                                                                                                                        Já ji nevytáhl, já na ni jen koukal jak tele . Je chyba , že jsem ji nevyfotil. Škoda, že ji sem nedal lovec, který ji ulovil.

Já měl nuž v kufru auta ještě   v kufříku s cajkama a stejně mne vybrali soudruzi z NDR,Byl to nožík který se otevýral jenou rukou a to do strany ne dopředu.Velikost přesně už nevím ale tak těch10-12cm ,Filetáky jim nevadili.Po pul roce mi přišlo vyrozumění z nějakého ředitelstvý jejich policie že pokuta byla oprávněná  za nedovolené ozbrojování.Tak pozor na nožíky od Větnamcu.

Krásný úlovek Leoparda z Nordkkapu 27.8kg

Sex ve Švédsku, bez písemného souhlasu je znásilnění, rozhodli poslanci ve švédském parlamentu.

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/225424-sex-bez-pisemneho-souhlasu-je-znasilneni-rozhodli-poslanci-novy-zakon-zacne-platit-za-mesic/

Parádní úlovek lososa atlantského v Namso.

Tak, to je úlovek. Radost i překvapení je krásně vidět ve tvářích lovců. Velká gratulace.

To je něco neuvěřitelného 😉🙈🙉🙊🤞

Úlovek českého lovce ze včerejška. Lukáš Adam ulovil 12kg lososa na moři, s délkou 1m. Uloveno na přívlač pilkin v barvě makrela 60g.

Úžasný, velká gratulace.

Vauu gratuluji a tiše závidím 🤞💪

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!