Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 683 odpovědí. Do diskuze (156 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel valta a poslední změna proběhla před 4 dny a 2 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 684)
  • Autor
    cenda
    Účastník
    (188 odpovědí)

Prázdninový Ďas jako ďas,pravděpodobně z Titranu.(?)

spring
    Účastník
    (119 odpovědí)

Na Hitře byl uloven monster Ďas

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Uloven losos atlantský 22.5kg na řece Lakselva

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Když jsme u těch lososů,  tak takový to bývá na Gaule. Kdyby mě někdo chtěl vzít s sebou,  jedu okamžitě.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Pár fotek z připravovaného článku o jednom velkém dobrodružství v Norsku, aneb jak jsem hledal pstruhy a našel štiky.

Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Nemáte někdo prosím stránku kde najdu odjezdy trajektu Hasvik – Oksfjord?

Díky

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Kdysi jsme tu probirali jedovate ryby v Norsku… dnes jsem dostala tento mail:

Ahoj Jani, na podzim jezdíme na makrely většinou do Tregde. Ještě jsme tady. Počasí moc nepřeje, ale tady se dà chytat i při 10m/s. Dnes a zítra má být ale hezky. Ale co se přihodilo. Druhý den, co jsme přijeli, brácha chytl nějakou divnou rybu. Já jsem mu jí chtěl sundat z háčků a ona mě pobodala na rukou. Během chviličky to začlo šíleně, ale fakt ku…sky bolet, fakt až k posrání!!! No až jsme přijeli do chatky, tak jsme zjistili že to byl Ostnatec skvrnkovaný. Po konzultaci s lékařem jsem strčil ruce do téměř vařící vody asi na dvě hodiny. Přestalo to bolet až po Čtyřech hodinách. Ale to jsem fakt myslel, že se po..ru!!! Pak mi otekly ruce a naskákaly takové to krásné puchejře, které pak popraskaly. No žůžo 😥😥😥 Tak pozor na OSTNATCE SKVRNKOVANÉHO!!!! Jani, dej to prosím když tak na Rybolov Norsko, jako varování!!!

Coz cinim! Pokud by se vam stalo neco podobneho, postizene misto strcit do vody horke pres 50 stupnu C. To rozpousti jed. V kazdem pripade konzultovat lekare, popichani muze vest k dalsim komplikacim – potize s dychanim, motorikou … toxicky sok…

Ostnatec: http://zivazeme.cz/atlas-ryb/ostnatec-velky

petrs
    Účastník
    (115 odpovědí)

V koši na kraby mají dnes humra. Ve 12:00 ho budou vyndavat.  http://wow.imr.no/nrk.html

petrs
    Účastník
    (115 odpovědí)

Omlouvám se, dnes to bylo 15:35. O víkendu asi obědvají jinak, protože ve všední den to zatím bylo vždy 12:00.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Ve vsedni dny je to ve 12.00, o vikendu podle potreby. A neni to kos na kraby, ale na humry 🙂 Slouzi k vedeckym ucelum 🙂 taky bych humrika na taliri vedecky probadala 😉

http://www.imr.no/nyhetsarkiv/2017/september/folg_hummerteina_live_2017/nb-no

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Šestiletý Martin ulovil v Norsku obrovského sivena 6,7kg. Překonal tak dosavadní rekord z roku 2017. Doprovod mu dělal jeho táta, který mu pomohl vylovit rybu do lodi.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Už jste viděli zlatou tresku?

Marin
    Účastník
    (52 odpovědí)

Krásná ryba, gratulace!!! Já mám taky zkušenost, že děcka a ženský mají na rybách štěstí a zachytaj.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 684)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...