Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel snori a poslední změna proběhla před 9 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Nerez napsal:

Jaké máte zkušenosti s woblerem na moři, např.jeho účinnost při lovu polaků ?

S bráchou je používáme když přejíždíme mezi ruznýma místama, vláčíme dva woblery za lodí a záběry na to sou. Pochytali jsme tak fůru polaku, makrel a nějaké jehly. Myslím že nic jiného. Jen to chce jet pomaleji než normálně.

Zkoušeli jsme na woblery chytat i na podmořských horách, našich oblíbených polakovištích, záběry byli ale ne nějak víc. A tím že se chytá na mělčinách plných trav tak se občas se rve a cena woblera je přeci jenom vyšší než cena gumové nástrahy.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Ještě jenom dodám že ideální rychlost na polaka (teda alespoň pro nás) je 6-7 km/h. když to bude okolo 8 km/h taky to de,,,

Nerez
    Člen
    (25 odpovědí)

Jaké máte zkušenosti s woblerem na moři, např.jeho účinnost při lovu polaků ?

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Já to párkrát zkoušel a nic moc..:-(

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Asi záleží na štěstí, někdy jsme přitom když jsem táhnul wobler za lodí chytli třeba i 5 nebo 6 ryb a někdy nic.

Nerez
    Člen
    (25 odpovědí)

Je jasné, že se bude jednat ryby lovící při povrchu, mnohokrát jsem viděl polaky útočící na hladině.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Taky je to jeden z mála způsobu kdy je šance v Norsku chytit lososa nebo mořského pstruha. Pokud se pochopitelně někdo nezabývá jen lovem těchto ryb

Losos z Bessakeru

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...