Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tuto pletenku mám na multíku již dvě sezóny a nepozoruji nějaké extra výsledky oproti kolegům v lodi. Máme ji jen proto, že se dobře rozsukuje pletenka, když máš dvě barvy /žlutá-tmavě zelená/. Větší počet záběrů ti určitě nepřinese.

Polcar Bohuslav
    Člen
    (40 odpovědí)

Zajímá mě pletenka WFT STRONG LOOM,která údajně světélkuje ve vodě a láká tím dravé ryby.Má někdo zkušenosti nebo informace?Díky Boban.

kosatka
    Účastník
    (69 odpovědí)

Nechal jsem se nachytat na Loom u Adlera, kterej ji měl ve slevě za dobrý prachy 0,32mm 51kg 300m za 950,-kč. Chtěl jsem ji použít na Daiwu 500s, kde jsem měl předtím Penn 0.32mm na 51kg 300m. Když jsem ji namotal, tak jsem zjistil, že pletenka je tlustčí než uvádí výrobce, protože jsem tam dostal jen 265m, původního Pennu jsem tam měl 300m. Celkově s ní nejsem vůbec spokojen – je tvrdá jako drát, nebrat.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

Ahoj kosatka,

také jsem si koupil pletenku Loom 0,32mm 51kg, ale v SRN za 750Kč/300mtr. a jsem absolutně spokojený.

Dříve jsem používal také klasickou pletenku 0,32mm/51kg a nějaký velký rozdíl není vidět a ani cítit.

Pravda je, že jsem dostal jen 280 mtr. a ne jako dříve 300 mtr. na moji WFT Electra 700, ale ten malý rozdíl mi rozhodně nevadí!

S pozdravem.

Kormoran:-P

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

Kormoran napiš prosím tě adresu toho obchodu v SRN urcite tam mají i jiné věci pro nás za přijatelnější ceny dík VydraCZ:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

Ahoj VydraCZ,

je to http://www.gerlinger.de

Pozdrav, Kormoran;-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...