Hasvik, NO
temperature icon 12°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

WFT Line Counter 855

Chtěl bych si kupit letos na novou sezónu multiplikátor s digi počítadlem. Našel jsem tento http://www.topfishing.eu/wft-line-counter-855.html Je vhodný na pilkrování v Norsku? Máte nějaký jiný tip?

Odpovědět

Pořídil jsem si ho teprve minulý týden. Od pondělka budu na Bakkanu, kde ho otestuji na polacích a treskách. Po návratu ho rozdělám, vyčistím mu střeva, takže kolem 5. září budu vědět, jestli se koupě vyplatí nebo ne. Máš pravdu, že jeho předchůdce moc kvalitní nebyl, protože do baterií opravdu zatékala voda.

Měl jsem na mysli tento strojek

Mal som ho v marci u Bena a myslím , že nezatiekol iba zázrakom . To víčko baterky je riešené móóóc špatne . Mal tam byť závit . Za 7 idem znova ale namiesto tohoto agregátu beriem Slammer 760 . ,, Nic lepšího sem nedržel v ruce " :-)

[citace]Sim napsal:

Pořídil jsem si ho teprve minulý týden. Od pondělka budu na Bakkanu, kde ho otestuji na polacích a treskách. Po návratu ho rozdělám, vyčistím mu střeva, takže kolem 5. září budu vědět, jestli se koupě vyplatí nebo ne. Máš pravdu, že jeho předchůdce moc kvalitní nebyl, protože do baterií opravdu zatékala voda. [/citace]

Výborně, co na něj přijde za pletenici ? Nebo už nějakou má ? Zná někdo odpověď na otázku kolik 0,32ky Kg strong ? Asi bych byl v pokušení tam dát něco slabšího, ale získat představu o tom o kolik má menší kapacitu než moje počítací Ryobi taky nejni od věci.

[citace]Sim napsal:

Pořídil jsem si ho teprve minulý týden. Od pondělka budu na Bakkanu, kde ho otestuji na polacích a treskách. Po návratu ho rozdělám, vyčistím mu střeva, takže kolem 5. září budu vědět, jestli se koupě vyplatí nebo ne. Máš pravdu, že jeho předchůdce moc kvalitní nebyl, protože do baterií opravdu zatékala voda. [/citace]

Ahoj,

tak proklepnul jsi ho? Bude to dobrá koupě?

Už jsem na něj chytal na 4 výpravách včetně Malediv a na žádnou závažnou chybu jsem nepřišel.

[citace]Sim napsal: Pořídil jsem si ho teprve minulý týden. Od pondělka budu na Bakkanu, kde ho otestuji na polacích a treskách. Po návratu ho rozdělám, vyčistím mu střeva, takže kolem 5. září budu vědět, jestli se koupě vyplatí nebo ne. Máš pravdu, že jeho předchůdce moc kvalitní nebyl, protože do baterií opravdu zatékala voda. [/citace]

..tak to je dobře že šlape tolik let bez problémů...:-D:-D

[citace]Sim dne 15.08.2012 v 06:23:11 napsal:

[citace]Sim dne 02.09.2012 v 05:28:00 napsal:

Už jsem na něj chytal na 4 výpravách včetně Malediv a na žádnou závažnou chybu jsem nepřišel.

[/citace]

Sime odivuji Tě - cca od 8.8. zvládnout 4 výpravy včetně Malediv je úctyhodný výkon, smekám :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.