Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu WFT Line Counter 855

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Pořídil jsem si ho teprve minulý týden. Od pondělka budu na Bakkanu, kde ho otestuji na polacích a treskách. Po návratu ho rozdělám, vyčistím mu střeva, takže kolem 5. září budu vědět, jestli se koupě vyplatí nebo ne. Máš pravdu, že jeho předchůdce moc kvalitní nebyl, protože do baterií opravdu zatékala voda.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Měl jsem na mysli tento strojek

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Mal som ho v marci u Bena a myslím , že nezatiekol iba zázrakom . To víčko baterky je riešené móóóc špatne . Mal tam byť závit . Za 7 idem znova ale namiesto tohoto agregátu beriem Slammer 760 . ,, Nic lepšího sem nedržel v ruce ” 🙂

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Sim napsal:

Pořídil jsem si ho teprve minulý týden. Od pondělka budu na Bakkanu, kde ho otestuji na polacích a treskách. Po návratu ho rozdělám, vyčistím mu střeva, takže kolem 5. září budu vědět, jestli se koupě vyplatí nebo ne. Máš pravdu, že jeho předchůdce moc kvalitní nebyl, protože do baterií opravdu zatékala voda.

Výborně, co na něj přijde za pletenici ? Nebo už nějakou má ? Zná někdo odpověď na otázku kolik 0,32ky Kg strong ? Asi bych byl v pokušení tam dát něco slabšího, ale získat představu o tom o kolik má menší kapacitu než moje počítací Ryobi taky nejni od věci.

jirka
    Člen
    (65 odpovědí)

Sim napsal:

Ahoj,

tak proklepnul jsi ho? Bude to dobrá koupě?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Už jsem na něj chytal na 4 výpravách včetně Malediv a na žádnou závažnou chybu jsem nepřišel.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Sim napsal: Pořídil jsem si ho teprve minulý týden. Od pondělka budu na Bakkanu, kde ho otestuji na polacích a treskách. Po návratu ho rozdělám, vyčistím mu střeva, takže kolem 5. září budu vědět, jestli se koupě vyplatí nebo ne. Máš pravdu, že jeho předchůdce moc kvalitní nebyl, protože do baterií opravdu zatékala voda.

..tak to je dobře že šlape tolik let bez problémů…:-D:-D

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Sim dne 15.08.2012 v 06:23:11 napsal:

Sim dne 02.09.2012 v 05:28:00 napsal:

Už jsem na něj chytal na 4 výpravách včetně Malediv a na žádnou závažnou chybu jsem nepřišel.

Sime odivuji Tě – cca od 8.8. zvládnout 4 výpravy včetně Malediv je úctyhodný výkon, smekám 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu WFT Line Counter 855

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...