Nová sezóna je ještě daleko, tak bysme mohli zavzpomínat na tu co právě končí.
Nová sezóna je ještě daleko, tak bysme mohli zavzpomínat na tu co právě končí.
[citace]kikibut napsal: kara1111 napsal:
To kikibut,
No nevím, 130 a 23kg.vypadá trochu jinak. Tu bych tipl tak na 120 a 15kg. Můj názor...Ale pokud měříš 220cm. tak ok.
Se zeptej honzaka ,ten chytil ještě větší !!!! 28Kg a to byl teprve kus !!![/citace]
Jo, tak ta Honzakova,to je jiná, tu bych na 30 kg. dal.. Ale ty se spolu nedají srovnat.. Ale vse ok, žádná zavist. Letos jsme na Soroya taky nějaké do 130 dali. Preji vše nej.
Odpovědět
Pánové;-)každá fotka která je focena (v rychlosti,ve stresu) pustíš rybu ,nepustíš!! (u ryby nastává obrovský stres8-O potom nevím?? přidáš, nepřidáš? nastrčíš??? je focena živá,padlá..viz..hodně fotek!!
Odpovědět
ne neberu to jako závist ,proč bych si měl na něco hrát ....takových příležitostí chytit i větší rybu bude snad ještě hááááááááfo8-)8-)8-)Ale před honzakem se musí smeknout ,na mého učitele v treskách ještě nemám :-D
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Jedna momentka,to nejde zapomenout...
[/citace]TV Serial " Dva a půl chlapa "
Odpovědět
Ne seriál, to je fotomontáž, chlapi postavte ho na zem:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj Šroubes, jak to jde. Ještě, že se tu sem tam najdou srandisti, kteří to tu trochu oživí, jinak tu poslední dobou chcíp "vlk..ouš".
Ten Honzák jim taky dává dobře na prdel, pěkné kousky, ty od kikibuta, co?
Už sem pošli program Tvého srazu, ať mám co studovat!!:-D:-D
Odpovědět
[citace]Step napsal:
Ahoj Šroubes, jak to jde. Ještě, že se tu sem tam najdou srandisti, kteří to tu trochu oživí, jinak tu poslední dobou chcíp "vlk..ouš".
Ten Honzák jim taky dává dobře na prdel, pěkné kousky, ty od kikibuta, co?
Už sem pošli program Tvého srazu, ať mám co studovat!![/citace]
Vydrž, do konce týdne to se Šroubkem doladíme, já dodělám pozvánku a Šroubelín to tady vyvěsí. :-P:-P:-P:-P
Došky
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal: Jedna momentka,to nejde zapomenout... [/citace] David a dva goliášové8-)
Odpovědět
A kdyby kluci strčili Šroubka vo půl metru před sebe,tak se jim vyrovná:-D:-D8-)
Odpovědět
Respi, trochu jsi se upsal - myslel jsi o 3,5 metru dopředu, že ano? :-D :-D
Odpovědět