Hasvik, NO
temperature icon 14°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Vzpomínky na uplynulou sezónu

Nová sezóna je ještě daleko, tak bysme mohli zavzpomínat na tu co právě končí.

Odpovědět

[citace]janek.su napsal:

zdravím všechny mořské vydry,

vím že toto vlákno je vzpomínkové na uplynulou sezónu,

ale nedá mi to, abych se nepochlubil a nenapsal,

že to máme dnes za 247 dní do odjezdu , jedeme na Kokelv,

vím, že spíš než na metr by se zatím hodilo pásmo do ešusu,

ale už bude se zase na co těšit. Tak hlavně abychom byli všichni zdrávi, a mohli jsme vyrazit. Janek.su[/citace]

V Kokelvu jsme byli v červnu 2009 a líbilo se nám. Přeji "rychlé stříhání metru". My to máme na Soroyu za 205, takže si můžeme skoro podat ruce.

Na letošní výlety do Norska už vzpomínáme a nové se nám blíží...

Odpočet času

Jej, to to letí (pokud tedy koukáš na vteřinovku) :-) :-)

Díky, jsi šikula :-)

To sroubek 282: Je to moc hezké, ale pro ostatní kamarády by bylo užasné, kdyby si mohli nahradit Soroyu vlastní lokalitou a termínem konání a pak by Tě celý národ Norků vychvaloval a blahořečil Ti.

[citace]kulik napsal:

To sroubek 282: Je to moc hezké, ale pro ostatní kamarády by bylo užasné, kdyby si mohli nahradit Soroyu vlastní lokalitou a termínem konání a pak by Tě celý národ Norků vychvaloval a blahořečil Ti.[/citace]

Vůbec nepochybuji o Šroubkových kvalitách. To ani v nejmenším ;-):-D, ale odpočet času je naprosto veřejná aplikace do které se dá vložit čas odjezdu, název lokality a tapeta.

Dosadil jsme pro názornost odjezd naší skupiny na Soroyu a Dolmoyu, vložil tapetu Havaje a koncertu (pro nás to snad bude Havaj a na podzim koncert) a spustil.

Zde je odkaz na:

SOROYA - DREAM TEAM 2013

DOLMOYA - podzim_2013

[citace]kulik napsal: To sroubek 282: Je to moc hezké, ale pro ostatní kamarády by bylo užasné, kdyby si mohli nahradit Soroyu vlastní lokalitou a termínem konání a pak by Tě celý národ Norků vychvaloval a blahořečil Ti.[/citace]

Každý si může udělat svůj odpočet času na tomto odkazu..já sem si udělal svůj.. :-)

Také jsem si ho vytvořil a odkaz uložil,ale je fuč. Na email nic nepřišlo, tak nevím co s tím!

To husky 19 a sroubek 282: Děkuji za informace. Zkusím to.

[citace]kulik napsal: To husky 19 a sroubek 282: Děkuji za informace. Zkusím to.[/citace]

Kdyby si měl problém,tak mi napiš a Já to udělám a pošlu Ti odkaz..:-)

Tak už to mám, stačilo to jen uložit tak jak se má.

To sroubek 282: Rozumím a děkuji. Zkusím to a uvidím.

Poznáte největší dravce z Finmarku, trochu retro fotka.

No trochu je podobný na Dalibora:-)

Olda,supr človíček...

Tuto fotku mám stále před očima,jééé tam bylo supr...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!