Nová sezóna je ještě daleko, tak bysme mohli zavzpomínat na tu co právě končí.
Nová sezóna je ještě daleko, tak bysme mohli zavzpomínat na tu co právě končí.
[citace]janek.su napsal:
zdravím všechny mořské vydry,
vím že toto vlákno je vzpomínkové na uplynulou sezónu,
ale nedá mi to, abych se nepochlubil a nenapsal,
že to máme dnes za 247 dní do odjezdu , jedeme na Kokelv,
vím, že spíš než na metr by se zatím hodilo pásmo do ešusu,
ale už bude se zase na co těšit. Tak hlavně abychom byli všichni zdrávi, a mohli jsme vyrazit. Janek.su[/citace]
V Kokelvu jsme byli v červnu 2009 a líbilo se nám. Přeji "rychlé stříhání metru". My to máme na Soroyu za 205, takže si můžeme skoro podat ruce.
Odpovědět
Na letošní výlety do Norska už vzpomínáme a nové se nám blíží...
Odpovědět
Jej, to to letí (pokud tedy koukáš na vteřinovku) :-) :-)
Díky, jsi šikula :-)
Odpovědět
To sroubek 282: Je to moc hezké, ale pro ostatní kamarády by bylo užasné, kdyby si mohli nahradit Soroyu vlastní lokalitou a termínem konání a pak by Tě celý národ Norků vychvaloval a blahořečil Ti.
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
To sroubek 282: Je to moc hezké, ale pro ostatní kamarády by bylo užasné, kdyby si mohli nahradit Soroyu vlastní lokalitou a termínem konání a pak by Tě celý národ Norků vychvaloval a blahořečil Ti.[/citace]
Vůbec nepochybuji o Šroubkových kvalitách. To ani v nejmenším ;-):-D, ale odpočet času je naprosto veřejná aplikace do které se dá vložit čas odjezdu, název lokality a tapeta.
Dosadil jsme pro názornost odjezd naší skupiny na Soroyu a Dolmoyu, vložil tapetu Havaje a koncertu (pro nás to snad bude Havaj a na podzim koncert) a spustil.
Zde je odkaz na:
Odpovědět
[citace]kulik napsal: To sroubek 282: Je to moc hezké, ale pro ostatní kamarády by bylo užasné, kdyby si mohli nahradit Soroyu vlastní lokalitou a termínem konání a pak by Tě celý národ Norků vychvaloval a blahořečil Ti.[/citace]
Každý si může udělat svůj odpočet času na tomto odkazu..já sem si udělal svůj.. :-)
Odpovědět
Také jsem si ho vytvořil a odkaz uložil,ale je fuč. Na email nic nepřišlo, tak nevím co s tím!
Odpovědět
[citace]kulik napsal: To husky 19 a sroubek 282: Děkuji za informace. Zkusím to.[/citace]
Kdyby si měl problém,tak mi napiš a Já to udělám a pošlu Ti odkaz..:-)
Odpovědět