To Jirik: Koho, čeho, kdy a kam ????????
[citace]Jirik napsal:
[/citace]
Co tím básník chtěl říct:-x:-x:-x
Odpovědět
Podľa mňa Jirik už v predstihu myslel na Spálov 17.3.2013, keď bude ráno po stretnutí vstávať. :-D:-D:-D
Jirik, prepáč, ak si to zle vysvetľujem, ale ranné "vyvržení" ani ja nemám rád:-(:-S , takže tvoju otázku chápem.
Odpovědět
Pánové, víte co je hezké? Že se dokážeme rozpovídat i v tématu jehož počátek odstartoval prázdný příspěvek. No není to nádhera?
:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal:
Pánové, víte co je hezké? Že se dokážeme rozpovídat i v tématu jehož počátek odstartoval prázdný příspěvek. No není to nádhera?
[/citace]
To bude, Došky, asi tím, že "vyvržení" je zatím jen teorie. Až to bude v praxi, budeme mít jiné starosti :-D :-D :-D
Odpovědět
Jest-li to není o někom nebo o skupině,která bude či byla vyvržena odněkud.
Odpovědět
Jirik založil pravděpodobně vlákno navazující na diskuzi Bakan 2013,tam se diskutuje o tom, zda ryby vyvrhnout hned po ulovení nebo až při filetování v souvislosti s nakažením parazitů. Já osobně ryby po ulovení jen podříznu a nechám vykrvit a potom filetuju. Vnitřnosti i s kostrou jsou odpad po filetování. Jezdím do středního norska blízko Aure a za poslední dva roky jsme měli v celé partě nakažené jen dvě ryby,jedna játra treska a druhá i maso brosma.
A jak to dělají ti zkušenější z vás???
Odpovědět
Nam norci rikali,ze je lepsi vnitrnosti hned vyvrhnout a jatra ma napadene 9 ryb z 10 u keleru
Odpovědět
Jiřik musel rychle do práce,tak nestihl sdělit(napsat)o co mu šlo!!!:-)8-)8-)tak ho omlouvám....:-D
Odpovědět
[citace]sedoil napsal:
Jirik založil pravděpodobně vlákno navazující na diskuzi Bakan 2013,tam se diskutuje o tom, zda ryby vyvrhnout hned po ulovení nebo až při filetování v souvislosti s nakažením parazitů. Já osobně ryby po ulovení jen podříznu a nechám vykrvit a potom filetuju. Vnitřnosti i s kostrou jsou odpad po filetování. Jezdím do středního norska blízko Aure a za poslední dva roky jsme měli v celé partě nakažené jen dvě ryby,jedna játra treska a druhá i maso brosma.
A jak to dělají ti zkušenější z vás???[/citace]
Foldfjord je oáza.
Ryby jsem na lodi dřív nekuchal.U Aure,kam jsem jezdil byly ryby zdravé,ani jsme o cizopasnících nevěděli.Když jsem byl poprvé na Soroya 2006,viděl jsem jak se berou jen hřbetní části ryb.Teď jsou napadené i hřbety,hlístice bývají mnohdy všude(brosmy).
Na lodi s nůžkami Fiskars se dá kuchání zvládnout.Filetování zvládá jen Kim :-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...