Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Vyvržení

To Jirik: Koho, čeho, kdy a kam ????????

Odpovědět

[citace]Jirik napsal:

[/citace]

Co tím básník chtěl říct:-x:-x:-x

Chlapi, vy jste detailisti :-D :-D :-D

Podľa mňa Jirik už v predstihu myslel na Spálov 17.3.2013, keď bude ráno po stretnutí vstávať. :-D:-D:-D

Jirik, prepáč, ak si to zle vysvetľujem, ale ranné "vyvržení" ani ja nemám rád:-(:-S , takže tvoju otázku chápem.

Pánové, víte co je hezké? Že se dokážeme rozpovídat i v tématu jehož počátek odstartoval prázdný příspěvek. No není to nádhera?

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Tady je vidět, na co někteří myslí8-O8-O8-O8-O

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

Pánové, víte co je hezké? Že se dokážeme rozpovídat i v tématu jehož počátek odstartoval prázdný příspěvek. No není to nádhera?

[/citace]

To bude, Došky, asi tím, že "vyvržení" je zatím jen teorie. Až to bude v praxi, budeme mít jiné starosti :-D :-D :-D

Jest-li to není o někom nebo o skupině,která bude či byla vyvržena odněkud.

Jirik založil pravděpodobně vlákno navazující na diskuzi Bakan 2013,tam se diskutuje o tom, zda ryby vyvrhnout hned po ulovení nebo až při filetování v souvislosti s nakažením parazitů. Já osobně ryby po ulovení jen podříznu a nechám vykrvit a potom filetuju. Vnitřnosti i s kostrou jsou odpad po filetování. Jezdím do středního norska blízko Aure a za poslední dva roky jsme měli v celé partě nakažené jen dvě ryby,jedna játra treska a druhá i maso brosma.

A jak to dělají ti zkušenější z vás???

Nam norci rikali,ze je lepsi vnitrnosti hned vyvrhnout a jatra ma napadene 9 ryb z 10 u keleru

Jiřik musel rychle do práce,tak nestihl sdělit(napsat)o co mu šlo!!!:-)8-)8-)tak ho omlouvám....:-D

[citace]sedoil napsal:

Jirik založil pravděpodobně vlákno navazující na diskuzi Bakan 2013,tam se diskutuje o tom, zda ryby vyvrhnout hned po ulovení nebo až při filetování v souvislosti s nakažením parazitů. Já osobně ryby po ulovení jen podříznu a nechám vykrvit a potom filetuju. Vnitřnosti i s kostrou jsou odpad po filetování. Jezdím do středního norska blízko Aure a za poslední dva roky jsme měli v celé partě nakažené jen dvě ryby,jedna játra treska a druhá i maso brosma.

A jak to dělají ti zkušenější z vás???[/citace]

Foldfjord je oáza.

Ryby jsem na lodi dřív nekuchal.U Aure,kam jsem jezdil byly ryby zdravé,ani jsme o cizopasnících nevěděli.Když jsem byl poprvé na Soroya 2006,viděl jsem jak se berou jen hřbetní části ryb.Teď jsou napadené i hřbety,hlístice bývají mnohdy všude(brosmy).

Na lodi s nůžkami Fiskars se dá kuchání zvládnout.Filetování zvládá jen Kim :-D

A nebo - http://www.eurohunt.cz/specialni-pila-na-vyvrhovani

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!